prikpil en vloeien?

ik heb een vraagje ik heb 1 keer de prikpil genomen en moest in juni nieuwe halen niet gehaald 3 maanden later nog niet ongesteld maar ik vloei wel kan iemand me helpen is dit normaal ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou even naar de dokter gegaan, heb Welleens op internet gelezen dat het soms wel een jaar kan duren aangezien ik toen zelf ook een andere anticonceptie wilde. Als ik jou was, vanaf nu geen prikpil meer, maar een spiraaltje nemen of elke dag de pil slikken.

Het lijkt er op dat jou lichaam en de prikpil geen goede combinatie is. Jou lichaam reageert te sterk op de grote hoeveelheid hormonen die je binnen krijgt. Ik zou als ik jou was toch even binnen lopen bij de dokter, hij kan er niets aan doen, maar hij moet wel weten welk effect die hormonen op jouw lichaam hebben. Je zal gewoon ff moeten afwachten totdat jouw lichaam zelf weer instaat is om uitzich zelf weer te menstrueren. Andere anticonceptie opties zonder hormonen zijn, het koper spiraaltje en de femcap. Denk dat dat de beste opties zijn. Anders zou je toch een lichte pil moeten gaan slikken. En natuurlijk een condoom hè! En het vloeien is gewoon afscheiding , dat is heel normaal. Dat hoor je zelf te hebben! Dat kan van waterig tot pasta dikte voorkomen met altijd een wittige kleur, wit grijs of wit geel kan ook. Sterkte Sterkte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100