schaamhaar scheren?

is het verstandig om je schaamhaar er af te scheren als je gaat vrijen? glijdt de penis dan makkelijker in je vagina?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, dat maakt niet uit. De mens is geëvolueerd *met* schaamhaar. Dat is nooit een belemmering geweest bij het vrijen. Mocht er al eens een haartje losraken en mee naar binnen gaan, dan merk je dat echt niet. En zo'n haartje komt er langs de natuurlijke weg vanzelf weer uit. Toegevoegd na 5 minuten:   Schaamhaar scheren is iets dat pas de laatste jaren in de mode is gekomen. Vroeger vond men dat ongepast. In de middeleeuwen schoren de hoeren bijvoorbeeld wel hun schaamhaar. Maar dat was puur uit praktische overwegingen: door hun beroep liepen ze vaak schaamluis op, en de beste remedie was om het schaamhaar helemaal weg te halen. Maar dat vonden hun klanten ongepast. Een "kale" vrouw, dat was net zoiets als sex met een kind - pedofilie dus, en dat kon écht niet, ook niet in de middeleeuwen, ook niet door hoerenlopers. De hoeren moesten dus schaamhaar hebben. Maar ze wilden ook scheren, tegen de schaamluis. Als oplossing werd daarvoor het schaampruikje bedacht.

Met of zonder schaamhaar het kan beide en dat het makkelijker is zonder is onzin. Het is wel zo dat het tijdens orale seks veel fijner en smakelijker is als het geschoren is. Geschoren ziet het er toch wat frisser uit!

Het heeft niets met verstandig of niet te maken - het is waar jij de voorkeur aan geeft. En als je iets in die richting wilt, kun je kiezen voor een beetje afknippen, een gedeelte scheren of helemaal scheren, weer net wat jij wilt. Zie ook hier: http://www.goeievraag.nl/vraag/verstandig-schaamhaar-scheren.207003 Je schaamhaar laten staan is geen belemmering voor seks - als jij opgewonden en nat genoeg bent, glijdt die penis wel in je vagina, of de buitenkant nu behaard is of niet.

De één vind een kaal geslachtsdeel fijn,de ander een behaarde.Ikzelf hou het gewoon kort geschoren.Penis glijdt echt niet beter de vagina in.Een behaarde vagina behoudt de geurtjes die sommige lekker vinden als ze orale sex hebben en een kale vagina is makkelijker schoon te houden als de man klaarkomt buiten de vagina.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100