" Ben je geil, of lust je een koekje? " wat betekend dit?

Waar komt het vandaan of wat is de achterliggende gedachte bij deze zin/vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

is van de Ruinerwoldse rockband Titt'n. hun enige hit :) Ze hebben met dit nummer een soort parodie/cover gemaakt van 'Should I stay or should i go'. In een interview van jaren terug zeggen de bandleden dat ze in een behoorlijk melige en dronken bui aan het klooien waren met bekende nummers en dat dit eruit gekomen is. wat erachter zit: dronken jongens dus :)

Dat is een nummer al heel oud :P http://www.youtube.com/watch?v=f2JTvId8xso

Het is van een liedje, er zit niet echt een achterliggende gedachte achter

IS inderdaad van een liedje. De gedachte erachter is hoe makkelijk kan je erachter komen of de vrouw lustig is... of dat ze alleen thee wil drinken met koekje ;)

Wat dat betekent? Oh, ik heb altijd gedacht dat dat koekje een stukje 'spacecake' was. Dus ik heb het altijd gelezen als: "Wil je seks of wil je drugs?"

Ben je geil of wil je geil gemaakt worden.

Eigenlijk is ben je geil of wil je een koekje alleen maar flauwekul. T Is een onzin zin die nergens op slaat. Bedacht door een stelletje malloten (Die zich zelf tit n noemden)die zin hadden om popie jopie te doen. Hebben een mooi nummer misbruikt (gecoverd)om hun eigen versie de hit lijsten in te krijgen en omdat het nogal aan sloeg bij de pubers van toen , is het ze nog gelukt ook. Ben je geil of wil je een koekje betekend in dat liedje gewoon letterlijk ben je het wel of ben je het niet ( geil dus) zo niet dan wil je dus een koekje. Maar in werkelijkheid betekend het niks.

Naar aanleiding van het programma Pisa uit de jaren 80 met Henk Spaan en Harry Vermegeren. Een glazenwasser ging op bezoek bij een halfblote jonge dame die vroeg "kopje koffie glazenwasser". Later was de grote vraag, wat wil de glazenwasser bij het kopje koffie, seks of een koekje. Dit is weer verbasterd tot ben je geil of lust je een koekje.

Nee alle antwoorden hier kloppen niet. Gaat over een soort spel voor mannen, heel vies. Gaan ze zichzelf tegelijk aftrekken en als ze klaarkomen op het koekje spuiten. Wie als laatst klaarkomt moet het koekje op eten. Vandaar ben je geil of wil je een koekje. Geen idee meer hoe ik dit eigenlijk weet haha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100