Hoe kan je de wijze van klaarkomen beinvloeden?

De boeken staan vol an clitorale en vaginale orgasme, maar hoe kan je de wijze van klaarkomen/je orgasme en de intensiteit en effect darvan beinvloeden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor zover ik heb ervaren, valt dat helaas niet bij te sturen. Het is persoonlijk. De ene vrouw heeft extra stimulatie via de clitoris nodig. Dat kan zij zelf doen (met haar hand), of de man kan het doen, bijvoorbeeld met zijn schaambeen. De andere vrouw is gevoelig aan haar g-plek; die kun je dus stimuleren met de penis; het is even zoeken hoe je dat dan moet doen. En weer een andere vrouw is gevoelig via extra stimulatie van andere erogene zones: de borsten, of de anus. Voor een man is het hard en met volle aandacht werken.

De intensiteit van het orgasme kan uitgesteld worden door uw orgasme uit te stellen (dat heeft wel enige oefening nodig). Voor mij is het dan heftiger. Ook kunnen hulpmiddelen worden gebruikt. Zoals een vibrator. Dat kan de intensiteit ook beïnvloeden. Ook je adem een tijd inhouden en je hand (niet te strak) tegen uw keel aan te duwen kan de intensiteit verhogen. Ook als een ander dit bij u doet, want dat duidt op controleverlies en is extra spannend. Als u eenmaal een orgasme heeft gehad en een kleine adempauze neemt en vervolgens opnieuw begint, dan kan het orgasme heftiger worden (en dit eventueel meerdere malen herhalen). Ook wil ik ingaan op controleverlies. Dat kan heel spannend zijn. Bijvoorbeeld u laten vastbinden en laten blinddoeken en u helemaal overgeven. Uitstellen van clitorale stimulatie en er letterlijk omheen draaien is ook een aanrader! Dit hoeft overigens niet voor iedereen te gelden, want niet iedereen is hier gevoelig voor. Toegevoegd na 42 seconden: Overigens wel voorzichtig zijn hoor, met dat adem inhouden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100