Waar kan je het beste condooms bewaren?

Ik bedoel als je ze meeneemt? Ik hoorde laatst namelijk dat het bewaren van condooms in je portomonee niet goed voor ze is ivm scheuringsgevaar, waar kan je ze het beste stoppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Binnenzak van je jas als je die hebt. Want die zak gebruik je het minst. Dus heb je ook de kleinste kans dat er iets mis gaat. Behalve als je deze zak voor allerlei andere zaken gebruikt, dan natuurlijk niet.

En kijk uit voor extreme temperaturen. Latex is een natuurproduct. Grote hitte maakt het er niet beter op. Dus in de auto altijd in een apart vakje en niet in de zon. En zo zijn er nog wel een paar voorbeelden

Gewoon lekker in je portemonnee stoppen die heb je altijd bij je (lijkt mij) En als je zulke lange periodes hebt dat je ze niet nodig hebt gewoon als je ziet dat de verpakking begint begint te slijten een nieuwe erin stoppen.

Als vrouw kun je ze het beste in je handtasje doen. Als man in de binnenzak van je jas. Als je geen jas hebt dan eventueel in je broekzak. Maar zorg dat dat hij niet teveel dubbel komt te zitten. er is altijd wel een plekje te verzinnen. Zolang hij maar niet kan beschadigen. Veel plezier!

Ergens in een klein vakje in je tas... Er mee rond lopen heeft weinig nut... Zó onverwacht heb je meestal toch geen sex. Bij mij liggen ze btw gewoon in m'n nachtkastje.

In een handtas. In een kluis of een plek waar alleen jij kan komen

in je portemonnee kan prima, maar als je die in je achterzak hebt is er scheuringsgevaar. In dat geval moet je hem ook wel een behoorlijke poos bij je dragen, ik neem aan dat als je er altijd een bij je hebt, dat je hem dan ook met enige regelmaat nodig hebt;)

De portemonnee is géén goed idee! Behalve dat het warmer wordt als je die op je lichaam draagt, kan de folie of het condoom zelf beschadigen door de druk van bv. muntgeld. De folie en het condoom zijn immers erg dun. Okee, het is niet zo dat het condoom met zekerheid beschadigt als je 'm in de portemonnee bewaart, maar het is zeker niet de beste plek. Durex heeft sinds vorig jaar speciale blikjes waar je veilig 3 condooms in bewaart (Love Box), maar dat lijkt me vooral handig als je een handtas hebt.

Bronnen:
http://www.condoom-anoniem.nl/condooms-geb...

in je hand

Om je piemel

als je hem dan in je broekzak zou willen stoppen kan je hem in het 'munten' zakje stoppen dat hele kleine zakje in je (rechter)broekzak, volgensmij past dat precies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100