Bodymilk Beauty van Dove gebruiken als glijmiddel. Ik ben een jongen, kan dit kwaad om te gebruiken?

Bodymilk Beauty van Dove gebruiken als glijmiddel. Ik ben een jongen, kan dit kwaad om te gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat kan geen enkel kwaad, sterker nog, het maakt helemáál niet uit wat je er opsmeert, zolang het maar niet gifitig is. Bodymilk is een prima 'smeermiddel', al kan het bij een overdosis er wel voor zorgen dat je huid helemaal doorweekt raakt, zoals bij te lang in bad zitten. Alleen bij het gebruik van condooms moet je oppassen met zalfjes en crèmepjes, omdat er nog al wat bij zijn die het rubber kunnen aantasten en het condoom onveilig kunnen maken. Daarbij mag alleen een vet/olievrij glijmiddel gebuikt worden (indien nodig), die in de regel ook speciaal voor dat doel verkocht worden.

lijkt me wel, veel condooms kunnen er niet tegen. gebruik liever gewoon glijmiddel weet je zeker dat het goed is. Toegevoegd na 32 seconden: alle condooms natuurlijk

glijmiddel is ook ph neutraal, wat betekent dat het ook geen irritatie geeft in de vagina. bij bodymilk is dit wel het geval en daarom dus ook niet geschikt, buiten het feit dat het ook voor je condoom niet zo goed is (kan het rubber aantasten).

Het lijkt me als vrouw niet prettig. In dove zitten allerlei toevoegingen waaronder parfum. Na het scheren van de bikinilijn irriteert dat al in kleine wondjes. Om het dan in en op je intieme delen te hebben zou ik niet willen. Bovendien is glijmiddel vaak op siliconen basis zodat het goed glijd. En niet snel opdroogt. Dat heeft dove niet.

Je moet er wel voor zorgen, at je een jute zak ,tussen je achterwerk en de glijbaan legt. Anders loop je kans Beauty vlekken in je broek te krijgen.

Niet doen, gaat prikken ;)

Bronnen:
Ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100