Kun je ook zelf glijmiddel maken?

Vaginavocht en echte glijmiddel is natuurlijk het beste. Ik vraag mij alleen af waar glijmiddel precies van gemaakt is, en of je het zelf ook zou kunnen maken, hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige glijmiddelen worden op waterbasis gemaakt, anderen zijn weer op siliconen, organische, of oliebasis gemaakt. Mits je een laboratorium opleiding hebt gevolgd, zou je het misschien na kunnen maken, er zit natuurlijk een samenstelling in glijmiddelen, en soms zelfs conserveringsmiddelen. Hier vind je al die glijmiddelen en een uitgebreide uitleg erbij. http://www.veiligglijden.nl/glijmiddelen-op-een-rij-i-2.html Zelf maken wordt moeilijk. Dan kan het ook nog zijn, dat de persoon waarop je het gebruikt, een allergische reactie kan krijgen. Begin dus niet met vaseline, groene zeep e.d. (ja, dat doen mensen echt, kijk maar hier) http://forum.sekswoordenboek.nl/index.php?topic=12094.15 Als je eventueel niet naar de winkel durft, kun je het ook gewoon via internet kopen.

Gewoon op de pruim/ster tuffen Werkt prima en dat maak je helemaal zelf.

Beter even naar de drogist of via internet bestellen. KY is de meest gebruikte. Anders naar welkoop, daar heb je glijmiddel voor dieren, kan ook bij mensen gebruikt worden. Ik gebruik het ook, is best goed en niet duur! 3,75 voor een fles.

Ha, die Tjekkitjen; Zelf nooit geprobeerd, maar olijfolie schijnt ook prima te werken.

Spuug goedkoop en altijd bij de hand

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100