hoe kan je ergens anders dan je vagina een orgasme krijgen?

bijv. bij je borsten, tenen heb ik wel eens gehoord?
alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Door zeer intensieve stimulatie dat kan op verschillende manieren. Je kunt ook anaal een orgasme krijgen (hoop dat dat woord gebruikt mag worden op GV) Sommige vrouwen hebben inderdaad zulke gevoelige borsten dat ze door aanraking daarvan en orgasme kunnen krijgen. En zelfs geestelijk zonder elkaar aan te raken. Natuurlijk vergt het wel enige oefening en is "the state of mind" erg belangrijk.

Je kunt een orgasme krijgen door stimulans van o.a. Je erogene zones maar er zijn ook mensen die bij de gedachte ergens aan tot een orgasme komen zonder daadwerkelijk aangeraakt te worden. De vagina is wel de enige plek waar je een verschil kunt merken bij het klaar komen (dwz het vrijkomen van vocht wat geen zweet is). Een mooie 'discipline' is ook Tantra, het erotisch stimuleren van de geest zonder daadwerkelijk contact.

Alle orgasmes zijn uiteindelijk afkomstig vanuit de clitoris, die je zowel direct (met vingers of voorwerpen) als indirect (via de vagina) en zelfs puur door aan- en ontspannen van je bekkenbodemspieren kunt stimuleren. Afhankelijk van wat je erogene zones zijn (borsten liggen tamelijk voor de hand, tenen wat minder, en zo heeft iedereen zijn eigen 'plekjes' kun je zeer opgewonden raken, (net als van beelden of tekst trouwens) en kunnen alle spieren in het onderlijf ook zonder verdere stimulatie ervoor zorgen dat je een orgasme krijgt. Kwestie van je er een beetje op concentreren en je er aan overgeven. En oefening baart kunst. Maar vanaf waar en hoe je het ook wendt of keert, het 'gevoel' komt uiteindelijk vanuit de clitoris, en neem je waar met je hersenen. (Het ervaren van het orgasme zelf zit uiteindelijk natuurlijk tussen je oren).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100