Is er een manier om je penis langer te maken?

Hier bedoel ik niet mee door hem stijf te maken. Ik bedoel wanneer hij gewoon is dat hij ook langer is, en bij een stijve dan ook langer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan. Door bepaalde pillen of door jelken. De Engelse doktor Brian Richards is een van de personen die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de werking van Jelken. Eind jaren zeventig werd zijn onderzoek gepubliceerd in "British Journal of Sexual Medicine". Uit dit onderzoek blijkt dat 87% van de proefpersonen een grotere en dikkere penis had na afloop. De resultaten van het onderzoek toonden aan dat je je penis wel degelijk kunt vergroten met jelken. Er bleek dat je door jelken je penis maximaal iets meer dan 6 centimeter kan maken en 2 centimeter dikker kunt maken. Door de oefeningen komen er miniscule scheurtje in de spieren van je penis die zichzelf,net als bij de andere spieren in je lichaam, daarna herstellen en vergroten. Jelken, ook wel Jelqen genoemd, is een eeuwenoude manier om je penis dikker en langer te maken door middel van oefeningen. Omdat je penis uit spieren bestaat kun je deze trainen net als de andere spieren in je lichaam. Het verschil is wel dat je er veel meer tijd en moeite in moet steken, maar de resultaten zijn er wel. Deze manier van penisvergroting komt steeds meer op in de wereld, omdat het de best werkende methode is.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/grotere-pen...

de penis wordt enkel en alleen langer als hij stijf wordt, verder zul je gewoon moeten wachten, tot hij wat gaat groeiten, het is echt niet anders.

Nee er zijn wat "optische" middelen maar eigenlijk zul je het moeten doen met de lengte die je hebt. En het klinkt cliche maar ook een kleine penis kan een vrouw genot geven je moet gewoon wat creatiever zijn. En tref je een vrouw die behoefte hebt aan meer gewoon verder zoeken er zijn er genoeg die klein fijn vinden omdat het anders bij hun pijn doet.

Zeker, meneer/mevrouw Janssen van de kliniek 'Oisterwijk' is daarin actief. Succes....

Nee hoor er is niks wat je penis groter kan maken. Er zijn wel zalfjes en zo maar dat is allemaal niet waar is gewoon een manier om geld te verdienen.

Er aan trekken

misschien viagra.

elke dag 1x aftrekke

Sommigen hebben er baat bij,door "hem" één x per dag in de Pokon te dompelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100