Is er een risico als ik seks heb zonder condooms en mijn vriend komt niet in mij klaar?

Ik heb elke keer onveilige sex soms met condoom weet heb kans om zwanger te worden maar er kan toch niks gebeuren als hij niet in me klaar komt?

Toegevoegd na 10 minuten:
ik doe het soms veilig met condoom

ben 15 bijna 16

Weet jij het antwoord?

/2500

Voorvocht kan je ook zwanger maken Toegevoegd na 41 seconden: Altijd protectie, anders heb je echt veel kans op SOA's en Zwangerschap

Dat je dan niet zwanger zou kunnen raken is echt een fabeltje hoor! Als jij niet zwanger wil worden dien je je altijd goed te beschermen dmv, pil, condoom of spiraaltje.

onveilige sex MET condoom ? Ik denk dat je bedoelt zonder condoom. Je kunt wel degelijk zwanger worden van het "voorvocht" dat een man produceert en ook soa's kunnen overgedragen worden op die manier.

Laat je verrassen! Kan zomaar gebeuren dat je over negen maanden geboortekaartjes moet versturen.... Hoe oud ben je, als ik vragen mag? SOA's komen pas later aan het licht. Zit je daar op te wachten?

Of ik..........

De kruik gaat zolang te water totdat hij breekt. As je regelmatig onbeschermde sex hebt (' voor het zingen de kerk uit' ) is de kans dat je na een jaar zwanger bent ongeveer 1 op 10, groter naarmate je vaker seks hebt dan gemiddeld eens per week. Het is - naast vaginale spoelingen met cola - zo ongeveer de slechtste methode van anticonceptie die je maar bedenken kunt, om over de bescherming tegen soa's nog maar niet te spreken. Als je dat wilt volhouden, zou ik dus maar eens beginnen met sokjes breien.....

Je hebt kans dat je zwanger raakt. Als een man opgewonden raakt krijgt hij voorvocht. In dit voorvocht kunnen spermacellen aanwezig zijn, als hij penetreert zonder klaar te komen in jou kun je dus ook al zwanger raken. Daarnaast komt het nog weleens voor dat een man zich te laat terugtrekt en dat hij toch in de vagina klaarkomt terwijl dat niet de bedoeling was. Het is dus absoluut geen veilige methode. Je doet er verstandig aan om de pil te gaan gebruiken. Dit kun je eventueel met je ouders of je huisarts bespreken. Wil je niet dat je ouders het weten dan kun je de pil ook regelen via Sense. Sense is telefonisch bereikbaar via nummer 0900 - 402 402 0. Het allerbeste is om de methode "double dutch" te gebruiken, dat houd in dat je de pil slikt én een condoom gebruikt. Op die manier ben je het beste beschermd tegen ongewenste zwangerschap en tegen SOA's.

Bronnen:
http://www.sense.info/voorbehoedmiddelen/de-pil/

Het is heel simpel: *Iedere* keer dat een penis in jouw vagina komt zonder voorzorgsmaatregelen, loop je het risico om zwanger te worden. Voorzorgsmaatregelen als de pil en condoom maken dat risico veel kleiner, maar ook dan is niets 100% zeker. En bovendien: *Iedere* keer dat een penis zonder condoom in jouw vagina komt, loop je het risico een SOA op te lopen. Dus ik zou maar vast een afspraak maken voor een SOA-test als ik jou was.

Anecdote uit de tijd van de tweede wereldoorlog: mijn oma had al 6 kinderen en dat vond ze eigenlijk wel genoeg, ze had moeite genoeg om al die mondjes aan het eten te houden en lichamelijk werd ze er ook niet gezonder op, elk jaar 'n kind is een aanslag op een vrouwenlichaam. Dus bedachten opa en oma (beiden streng katholiek en met een gezond liefdesleven), dat er maar eens een voorlichtingspater langs moest komen. Dat was toch op het randje van zondig, want de pastoor mocht het niet eens weten. Maar de pater wist wel wat opa en oma moesten doen: gewoon vrijen, maar niet klaarkomen in de vagina. 9 maanden later kreeg mijn oma een tweeling. Sindsdien wordt in mijn familie het spreekwoord 'Als je het spelletje speelt, kun je in de prijzen vallen' doorgegeven. Mijn opa en oma leerden dit in de jaren 40 door schade en schande. Ik zou toch echt hopen dat we nu, 70 jaar later, met alle mogelijkheden van de wereld om ons heen om aan veilige seks te doen, niet meer zo naïef zijn. Je hebt hersenen, gebruik die dingen, ze zitten er niet voor niks.

als je al een paar keer onveilig seks hebt gehad, dus op verschillende tijden, meer kans op zwangerschap dus! wat dacht je van SOA'S? wat is de redenen het zonder te doen? hij voelt het niet goed? dat is een smoesje van elke jongen bovendien bestaan er ook extra dunnen condooms! laat je asjeblieft testen op zwangerschap, want de kans is er!! voorvocht is genoeg om je zwanger te maken, slechts 1 spermacel kan je zwanger maken. sterkte! gebruik asjeblieft een condoom voortaan!!

Jah, dat is zeker een risico. Een risico wat je ook eigenlijk niet nemen moet... En stel dat hij een soa zou hebben... Dan heb jij het ook gelijk, maar... je baby'tje dan ook meteen!! Bovendien zou het erg zonde zijn van je leven als je nu zwanger zou raken... Wees zuinig op jezelf en ook op je lichaam. Behandel jezelf met zorg, respect en waardigheid. Maak eerst je school af en start daarna je carrière. Dan heb je nog tijd genoeg om zwanger te raken en baby(s) te maken. Maar dan ben je er ook klaar voor... Dan is er levenskwaliteit voor het kindje én voor jezelf.. En als je vriend het niet met condoom zou willen dan is dat jammer voor hem... Als hij een échte gozer is accepteert hij dat zonder moeilijk te doen of proberen om jou over te halen..!! En anders.... anders is hij jou, naar mijn mening, niet waard, en is hij, naar mijn mening, eigenlijk niemand waard... Maar om bij je vraag te blijven :P Jah, het brengt risico's met zich mee en kan je dus echt problemen geven, letterlijk "problemen voor je leven".

Ja, in het voorvocht zitten ook al spermacellen. Van het voorvocht kan je dus ook al zwanger raken. Wat jij wil doen is voor het zingen de kerk uit en ik zou het je niet aanraden.

Er is altijd een risico, zelfs met condoom is het niet 100% veilig. Wel ruim 99%. Een man kan "lekken" zonder het te weten en dat kan al voldoende zijn, natuurlijk is niet bewust klaarkomen al veiliger dan dan wel doen maar als je niet zwanger wil worden is het "terugtrekken" geen volledige garantie.

ben je aan de pil ? toch kun je zwanger raken als je niet met condoom doet, want van voorvocht ( het vocht dat uit de penis komt voordat de jongen klaar komt) kun je ook zwanger raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100