hebben (de meeste) jongens alleen seks met meisjes die ze aantrekkelijk vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, er zijn ook jongens die sociaal zijn en uit het maatschappelijke aspect ( en meestal wel dronken zijn) ook andere meisjes doen

Ik mag hopen van wel. Maar aantrekkelijk heeft vele vormen. Er kan sprake zijn van lichamelijk aantrekkelijk, en dat is dan weer een kwestie van smaak. Er kan sprake zijn van aantrekkelijk in de zin van goed bij elkaar passen. En dat is heel persoonlijk.

Over het algemeen wel. Jongens hebben voornamelijk oog voor de meest aantrekkelijke meisjes. Maar als er een iets minder aantrekkelijk meisje aangeeft dat ze zin heeft in sex met je, zijn jongens niet te beroerd om direct met haar mee te gaan.

De meeste wel inderdaad. Maar vergis je niet: de één vindt een meisje aantrekkelijk als ze mooie ogen heeft, een goed gevoel voor humor, en een prachtige persoonlijkheid. De ander vindt een meisje aantrekkelijk als ze tieten en een kont in welke vorm dan ook heeft. Voor de één maakt het uit of het dít meisje of dát meisje is. De ander wil er gewoon zoveel mogelijk uitproberen.

Als het alleen om seks gaat zijn sommige jongens niet al te kieskeurig; zoals een ooit opmerkte: als er maar een gat in zit.

Ligt eraan hou oud ze zijn.Vele hebben sex,puur om de sex.Sommige hebben nog sex met een aartslelijke meid,gewoon om hun "kwakkie" te lozen.En daar is niks mis mee.

Ja. Wat aantrekkelijk is is heel verschillend en hoeft niet alleen op uiterlijk af te gaan. De ene vindt slank aantrekkelijk de ander dik, donker/blank, grote borsten/plat, etc etc Ook humor of een goede gesprekspartner kan een meisje aantrekkelijk maken Alcohol of drugs kan je visie op al die kenmerken veranderen maar op dat moment moet er iets zijn wat haar aantrekkelijk maakt. Zelfs een bepaalde spanning of nieuwsgierigheid kan aantrekkelijk zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100