waar zit je g-spot?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Gräfenbergplek of (Engels) G-spot (soms vertaald als G-plek), genoemd naar Ernst Gräfenberg, is een erogene zone van de vrouw. Stimulatie van de G-spot zou een heviger en bevredigender orgasme veroorzaken en zou de mogelijke oorzaak zijn van vrouwelijke ejaculatie. Bij de vrouw bevindt de G-spot zich in de schede bij het schaambeen. De G-spot voelt als een ribbelig stukje, zo'n 5 centimeter diep in de schede, aan de kant van de buik. Toegevoegd na 2 minuten: Dat vrouwen een G-spot hebben weten we al lang. Maar wisten jullie dat de man er ook eentje heeft? En wel op een heel bijzonder plekje. Als ie wordt gevonden kan dat voor een waanzinnig orgasme zorgen!

Bij de mannen zij hij in bij prostaat (mooi voorbeeld is in de film Road Trip) en bij de vrouwen zit hij idd aan de binnenkant van de buik, dmz aan de voorkant van de vaginale schede.

De G-spot of Grafenbergspot zou een extra gevoelige plek zijn in de vagina, ongeveer halverwege de schede aan de bovenzijde. Je kunt hem daar ook vrij makkelijk voelen als wat groter 'plekje' in het geribbelde oppervlak. De G-spot zou het equivalent zijn van de mannelijke porstaat, en inderdaad, vrijwel iedere vrouw kan met enige oefening door stimulatie van de G-plek (en later ook zonder) ejaculeren. Over het algemeen wordt dit 'vaginaal orgasme' (wat een misleidende term is, want het orgaan dat je -ook langs deze weg- prikkelt is en blijft de clitoris) beslist niet als beter of volwaardiger ervaren dan het normale orgasme, en veel vrouwen die tegelmatig ejaculeren ervaren het voornamelijk als lastig. De onterechte overwaardering voor de vrouwelijke ejaculatie komt zonder enige twijfel van mannen danwel uit het pornocircuit, die het wel geil lijkt om een vrouw te zien spuiten. Maarja, die hoeven daarna ook niet de vloer te dweilen of het bed te verschonen. Het orgamse zelf heeft voor de vrouw geen enkele meerwaarde - of het moet een psychische zijn.

Bronnen:
http://dodsonandross.com/topic/female-ejaculation

Als die al bestaat moet ie bij mij nog gevonden worden! Ik heb ook wel eens een gesprek daarover met vriendinnen. Nog niemand van hun heeft de G Spot gevonden. Volgens mij bestaat zoiets dus gewoon niet... (in ieder geval niet bij iedereen!)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100