wat wordt bedoelt met onpersoonlijke seks?

Weet jij het antwoord?

/2500

Seks zonder gevoelens voor elkaar (te uiten). Zoals bijv. in de prostitutie

Puur om de seks. Maakt niet uit met welke persoon. Hoeft ook geen vervolg. Laatst was er een tv programma over parkeerplaatssex. Mannen wachten ergens tussen de bosjes, anderen komen aanlopen, er wordt geen word gewisseld alleen even snel sex. Op weg naar huis of naar het werk. Pauze aan de snelweg. Zo onpersoonlijk als het maar kan zijn.

Seks zonder gevoelens voor elkaar, het gaat alleen om neuken zogezegd, van liefdevol vrijen is geen sprake, zelfs geen knuffels of zoenen....alleen het gat aan de voor en achterkant en de penis zijn interessant.

Ik vind eigenlijk elke one-night-stand onpersoonlijke seks. Hoe liefdevol die misschien ook is, hoe teder zelfs misschien : je kent de persoon (nog bijna) niet, en vraagt je de volgende ochtend vanachter de cornflakes af, waar je het in godsnaam over moet hebben met die persoon. Of hoopt, dat die persoon ergens in de nacht opstaat en weggaat, om dit moeizame moment te voorkomen.... Wat niet wegneemt, dat de seks ontzettend lekker kan zijn, ongeremd en wild, met een onbekende persoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100