Wat is de gemiddelde leeftijd om ontmaagd te worden?

Ik wil graag weten of ik het nuet te vroeg heb gedaan....

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet het doen wanneer je er allebei klaar voor bent, voor de een is dat al op een jonge leeftijd en bij andere wat later, als je van elkaar houd en het wil doen wrm zou je het dan nog niet doen? Zolang het van 2 kanten komt kan het gwn

Fase 4: geslachtsgemeenschap - de fase van de geslachtsgemeenschap volgt vrij snel op het 'naakt vrijen'. Als jongeren elkaar eenmaal met de hand hebben bevredigd, duurt het dus niet lang meer voordat er vaginale seks plaatsvindt. De gemiddelde leeftijd van de eerste geslachtsgemeenschap is 16,7 jaar. Op 17,1-jarige leeftijd heeft de helft van de jongeren ervaring met geslachtsgemeenschap en moet de andere helft er nog mee beginnen. Overigens heeft op 24-jarige leeftijd 10% van de jongens en 6% van de meisjes nog nooit geslachtsgemeenschap gehad.

Bronnen:
http://www.ouders.nl/seks/lseks232.htm

als je er nog steeds een goed gevoel van hebt. heb je het op het juiste moment gedaan was je er klaar voor. heb je dit niet heb je er spijt van dan had je beter nog even kunnen wachten.maar daar is het nu toch al te laat voor. er is dus niet echt een leeftijds grens voor. de een is er klaar voor als ie 12 is en de ander als ie 21 is. is verschillend dus.

Bronnen:
Eigen ervaring

met gemiddeld geef je al aan dat er speiding kan zijn, en dat is ook zo. als gemiddeld is: 15 jaar dan hangt het nog af van de spreiding of je evt te vroeg zou zijn. lopen de variaties tussen 11 en 25 jaar en jij was 12 zit je goed!! maar dat is pure statistiek, dit is toch een gevoelskwestie???? als ben je 45 jaar, als het er eerder niet van komt nou dan niet, als je erg jong was zullen veel mensen dat niet aanraden maar het is wel jouw leven, belangrijker is dat je er niet toe gedwongen wordt, niet met 12 jaar, niet met 15 jaar en niet de rest van je leven Toegevoegd na 1 minuut: zucht: speiding = spreiding (natuurlijk)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100