Ik Las laatst ergens, dat bij iemand een erectie verdween, door het omdoen van een condoom.. Hoe kan dit?

En wat kun je eraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet genoeg sensuele prikkels

Dan zit ie te strak en wordt je bloedtoevoer vernauwd waardoor die weer klein wordt. Koop grotere condooms, wijder

Geen zin meer. Kan de beste overkomen. Toegevoegd na 10 minuten: Het technisch werkje is soms een moment van bezinning: "waar ben ik mee bezig?" of "met wie?" En dan wordt soms de missie afgebroken.

Het kan de afleiding zijn van even moeten prutsen, het condoom kan slecht passen, maar het doet zijn werk als voorbehoedsmiddel dan wel erg (te) goed....

Sommige mannen verliezen hun seksuele opwinding en daarmee ook hun erectie bij het omdoen van een condoom.

Wat je eraan kunt doen : het verwerken in je voorspel. Vraag je partner het condoom om te doen, en misschien is zij héél inventief in de wijze waarop zij dat doet.... (je kan het, als partner, met je mond en je lippen omdoen - ik denk, dat die erectie dan echt niet zijn koppie laat hangen)

zoeken naar een condoom, het pakje niet open kunnen krijgen, klungelen met omdoen, onzekerheid....allemaal factoren die 'de mood' kunnen beinvloeden en kunnen doen afnemen. oefening baart kunst en hiermee is een situatie als dit te voorkomen.

Die vraag was gesteld door mij.. Ik ben er zelf achter gekomen dat het o.a. komt door de onderbreking: condoom zoeken, pakken, verpakking openmaken, en dán eindelijk omdoen.. En een iets grotere condoom is misschien ook aan te raden. (niet te groot, want dan is het niet meer vertrouwd)

Waarschijnlijk doordat het condoom misschien afknelt, waardoor de bloed doorstroming minder soepel verloopt. Ook kan het natuurlijk door de spanning komen.

Als de gevoelens verdwijnen bij het omdoen van het condoom dan verdwijnt de erectie. Het kan ook zijn dat het condoom niet goed is te klein etc. Ook kan het nog zijn dat het pijn doet of dat degene die het omdat het niet lekker genoeg doet zodat hij weer slap word.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100