Vrijen in de auto! Is dat strafbaar als je betrapt wordt door de politie? Tnxxx

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja

Als je de openbare orde maar niet verstoord.

ja omdat "iedereen" je naakt kan zien weet niet123. hoe dit officeel heet

Wel als er een minderjarige bij betrokken is. Het mag ook niet publiekelijk te zien zijn, want dan is de waarschuwing ook publiekelijk en dat is niet leuk.

Het mag officieel niet. Het is namelijk schennis van de openbare eerbaarheid. WvS Artikel 239: 239: Schennis van de eerbaarheidHet schennen van de openbare eerbaarheid is strafbaar met maximaal 3 maanden. ‘Openbaar’ betekent: op straat, als er personen van minder dan 16 jaar kunnen langskomen, of op andere plaatsen als iemand anders ‘zijns ondanks’ aanwezig is.

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/667792

Doe gewoon binnen?? Niemand stoort je dan enzo

Onder het rijden valt het onder "artikel 5" maar verders zal het eerste stel nog beboet moeten worden voor vrijen in een auto. Een agent kan wel vragen de sessie elders voort te zetten als de plaats niet zo geschikt is.

Waarom zou je het in de auto doen, doe het binnen, niemand die je ziet en die er zich aan ergert...

Is strafbaar, zelfs kijken is strafbaar.. (ervaring:'s)

Ja want dat is schennis van de eerbaarheid !.

Het kan gezien worden als aan aanstootgevend, het hangt er vanaf of de geslachtsdelen publiekelijk getoond worden, en wie er getuigen zouden kunnen zijn ( bijv kinderen ), want dat bepaalt de strafmaat. Van geldboete tot gevangenisstraf.... meestal is het zo dat mensen het zien en bellen naar de politie, dan komt dus de politie omdat ze getipt zijn.

Denk eens aan je medemens en doe het thuis (of in een hotel). Daarnaast is het niet 'leuk' om door andere gezien te worden. Eerder ongemakkelijk...

@poca Tijdens het rijden is dodelijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100