Wat moet je doen als een man op je innerlijk valt maar niet op je uiterlijk?

ik ben niet de knapste of de slankste en dat weet ik ook. Ook mijn vriend weet dat (zegt dat, omdat het gesprek erop kwam waardoor hij verliefd op me was geworden, dus niet door het uiterlijk maar innerlijk). Maar we zijn een geweldig koppel bij elkaar verder. Iedere vrouw wil graag mooi gevonden worden ook als ze dat niet is. Hoe kan ik zorgen dat hij me ook aantrekkelijker gaat vinden aan de buitenkant.

Toegevoegd na 1 dag:
Bedankt voor alle antwoorden en reacties! Omdateen paar mensen er naar vroegen voe ik het volgende toe. We hebben nu 3,5 maand en het gaat geweldig we willen serieus met elkaar verder al is het misschien vroeg om dat te zeggen. Het punt is dat hij wel degelijk op slanke knappe meiden valt. Een ervaring uit het verleden en verhalen (gewoon als je erover praat wie hij leuk vond) bevestigen dat. Hij heeft ook een paar keer letterlijk tegen mij gezegd dat ik niet knap ben maar dat hij op mijn innerlijk is gevallen. Hij zegt dus niet dat ik lelijk ben maar ook niet of er uberhaupt wel iets is wat hij knap aan mij vind. En natuurlijk is dat niet het belangrijkste maar het is wel fijn te weten hoe mannen denken als ze dat zeggen.
Dus bedankt voor al jullie tot nog toe en komende reacties en antwoorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je mooi bent aan de binnenkant, dan ben je ook mooi aan de buitenkant. En je vriend heeft voor jou gekozen, het is niet dat hij nu naar een andere vrouw gaat omdat zij dan slanker is. Maar als je het zelf niet weet, kan je ook aan vriend vragen wat er nog aantrekkelijker kan.

Heel blij zijn met je vriend. De meeste mannen zijn visueel ingesteld en kijken juist naar de "verpakking" en niet naar de inhoud. Aantrekkelijkheid, elke vrouw is aantrekkelijk op haar eigen manier. Ogen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk.

Ik ben ook niet de knapste en de slankste. Maar ik kan alleen veranderen (kwa slankste) als ik dat zelf wil. Mijn vriend (niet knap, maar met de leukste ogen van de wereld en van karakter de liefste man die je je voor kunt stellen) vindt mij goed zoals ik ben, alleen als ik zelf begin te klagen over dat ik te dik ben zegt hij dat het beter zou zijn voor mijn gezondheid dat ik misschien iets af zou vallen. En als ik gezond blijf, leef ik (waarschijnlijk) langer en dat wil hij ... ;-) (niet dat ik zóóó ongezond dik ben, hoor!)

Zelfvertrouwen, zeker zijn van jezelf en je gelukkig voelen maakt een mens pas echt mooi. Dat straal jij dan ook uit. Maar ik snap wel wat je bedoelt, dat je niet de dunste bent, kun je zelf wat mee spelen. Kleding maken de vrouw, dus ga een keer uitgebreid winkelen en ga eens voor een gewaagdere outfit? Doe een keer wat geks met je haar of probeer wat andere make up uit! Er zijn genoeg mogelijkheden, zolang jij maar lekker in je vel zit en toch gewoon jezelf blijft!/ Veel plezier en succes ermee!

Geef je op voor het programma ''extreme make-over''.

Gek verhaal misschien: toen ik een jaar of 15 was, had ik een vriendinnetje met een moeder die er in mijn ogen uitzag als 20. Ik vond haar uiterlijk gezien de jongste moeder die ik ooit was tegengekomen. Toen ik een keer beter keek, zag ik dat ze een enorm gerimpeld gezicht had, veel gerimpelder dan andere vrouwen van haar leeftijd. Het was me nooit opgevallen. Ze straalde namelijk van vriendelijkheid en pret. Wanneer je dat wat van binnen zit zondr terughoudendheid kan laten zien, ben je mooier dan menig topmodel, geloof me. Natuurlijk houden zowel mannelijke als vrouwelijke partners ervan dat de ander zich mooi voor je maakt. Maar de bottom line is dat je je ook zo voelt!

Door jezelf te blijven, hij ziet al hoe mooi je bent van binnen, op een dag ga jij hem verrassen door je zo mooi mogelijk te maken, zodat hij ziet dat echte schoonheid van binnen zit, en een klein beetje van buiten. Laat je verassen door een stylist/e en schoonheidsspecialist/e, zodat je helemaal anders voor de dag komt.. Veel succes!

Hoe lang zijn jullie bij elkaar? Waarom denk je dat hij nog steeds bij je is?Denk daar maar eens over na.

Denk voornamelijk blijven doen wat je al deed? Dat is waar je vriend op gevallen is. Eigenlijk moeten we je feliciteren, blijkbaar heb je jou potje op het dekseltje gevonden. Maar elke man vindt het leuk (ook vrouwen) om af en toe eens verrast te worden. Een keer naar de kapper, wat leuks aan kleding kopen. Maar dat heef niets met je uiterlijk te maken.Dat is iets wat denk ik in elke relatie leuk is. JE zelf nadrukkelijk opdirken om er mooier uit te zien kan mijns inziens nog nadelig werken ook.

Je zou je ook kunnen afvragen waarom je zo denkt. Je vriend heeft blijkbaar niet voor de verpakking gekozen maar voor de inhoud, je zou ook tevreden kunnen zijn met dat gegeven. Sterker nog, ik denk dat je heel gelukkig mag zijn met dat gegeven. Daarnaast is aantrekkelijkheid niet alleen (voor mij zelf zelfs totaal niet) afhankelijk van je uiterlijk maar datgeen wat je ermee doet. Je zou wel eens aan je vriend kunnen vragen wat hij mooi/sexy vindt.

Je zult je gelukkig moeten prijzen dat die mannen bestaan. Verders kun je er weinig aan doen en je moet ten alle tijden jezelf blijven want daar is hij op gevallen. In de meeste gevallen is het uiterlijk de reden waarom mensen voor elkaar vallen en pas daarna komt het innerlijke. Slank zijn hoeft niet er zijn mannen genoeg die op een "maatje meer" vallen en ergens zal hij toch iets moois in je uiterlijk zien want alleen op het innerlijke kan een man het echt niet.

"Gek verhaal misschien: toen ik een jaar of 15 was, had ik een vriendinnetje met een moeder die er in mijn ogen uitzag als 20. Ik vond haar uiterlijk gezien de jongste moeder die ik ooit was tegengekomen. Toen ik een keer beter keek, zag ik dat ze een enorm gerimpeld gezicht had, veel gerimpelder dan andere vrouwen van haar leeftijd. Het was me nooit opgevallen. Ze straalde namelijk van vriendelijkheid en pret. Wanneer je dat wat van binnen zit zondr terughoudendheid kan laten zien, ben je mooier dan menig topmodel, geloof me. Natuurlijk houden zowel mannelijke als vrouwelijke partners ervan dat de ander zich mooi voor je maakt. Maar de bottom line is dat je je ook zo voelt!"

Zoals heel veel mensen al adviseren een kleine metamorfose! Voel je jezelf ook stukken beter en ga lekker een dagje winkelen vraag aan de verkoopsters wat mooi staat bij je figuur. En ik ben altijd van mening geweest iedereen heeft iets moois jij vast ook! Wat vind je van jezelf mooi? Bijvoorbeeld je ogen, maak die dan wat extra op zodat die ook beter uitkomen, en vind het vervelend voor je dat je vriend zegt dat hij alleen op je innerlijk is gevallen. Spreek hem daarop aan ( geen ruzie natuurlijk ) en kijk samen naar wat er wel mooi is. Er is vast wel iets en zorg dat hij jou daar dan complimentjes over geeft, zelfvertrouwen en je mooi voelen in een relatie is ontzettend belangrijk. Ik wens jullie veel geluk en succes met (misschien) je mini metamorfose. Toegevoegd na 1 minuut: P.S. Vraag anders op welke haarkleur hij valt? Misschien staat je dat wel hartstikke leuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100