rare binnenste schaamlippen

mijn binnenste schaamlippen zijn volgens mij groter als mijn buitenste, ze steken er een soort van uit echt heel raar vind ik het. ik schaam me ervoor. kan ik hier iets tegen doen / is dit raar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is helemaal niet raar. Bij veel vrouwen zijn de binnenste schaamlippen iets groter dan de buitenste. Geen zorgen over maken!

nee, dat komt heel vaak voor, en is volkomen normaal. als het echter zo is dat je er last van hebt, bij het fietsen bijvoorbeeld, dan kunnen ze verkleind worden. mocht dat het geval zijn, dan zou ik in eerste instantie naar de huisarts gaan, die stuurt je weer door. ook dit is niet iets om je voor te schamen.

Volgens mij niets om over in te zitten. Tenzij je er lichamelijk echt last van hebt? Dan zou je het aan de dokter kunnen vragen. Wat je in tijdschriften ziet is niet zoals het mOET zijn hoor. Iedereen is anders. Hier wat info": De binnenste schaamlippen zijn alleen in hun geheel te zien als je de buitenste schaamlippen naar buiten trekt. Pas dan wordt de binnenkant van de vulva zichtbaar. De binnenste schaamlippen verschillen van vrouw tot vrouw. Er bestaat geen standaard vorm. De binnenste schaamlippen komen aan de bovenkant bij elkaar in twee plooien. Onder de buitenste plooi kun je de clitoris vinden. De binnenste schaamlippen zijn vaak wat donkerder van kleur dan de buitenste. Gemiddeld zijn de binnenste schaamlippen 4 tot 5 cm lang als je ze helemaal naar buiten trekt. Maar ze kunnen ook korter of langer zijn. Ze zorgen ervoor dat bij het plassen de urine er niet uit spuit, maar er rustig uitloopt. Maar de voornaamste functie is seksueel. Bij opwinding nemen ze in grootte toe en ze bewegen dan bij het sexen mee met de in en uitgaande beweging van de penis. Dit verhoogt de prikkeling toe en bovendien wordt hierdoor de clitoris indirect gestimuleerd. bron: sexwoordenboek.nl

Ik, als man, kan je verzekeren dat er geen enkele man hiervan raar zal opkijken. (Ik zou ervan opkijken als het andersom zou zijn, want dat komt minder vaak voor)

Het is echt heel gewoon en ik zou er ook niets aan laten doen als je er geen last van hebt want je houdt dat toch een soort litteken over waar je ook last van kan krijgen. Vrouwen die kinderen hebben gekregen weten hier nogal eens van; het kan lang duren voor de vagina, na inknippen en dus een litteken, weer zover hersteld is dat sexualiteit weer heel prettig wordt. Begrijp me goed, het kan ook heel goed gaan en als je er écht last van hebt kan je er zeker wat aan laten doen. Maar als het alleen om het cosmetische gaat zou ik het je absoluut afraden.

Meer vrouwen / meisjes hebben dit en het is echt geen schande. Het kan ongemakkelijk zijn voor je en als je dat ervaart kun je er met "plastische chirurgie" iets aan laten doen. Succes met de situatie, maar vooral wil ik je adviseren om van je eigen lichaam te genieten.

"Rare" schaamlippen bestaan niet. Elke vrouw is uniek en datzelfde geldt voor haar intieme delen. Weliswaar ben ik een man (wel een met veel ervaring) en bij ons is het eigenlijk exact hetzelfde. Maak je geen zorgen, schaam je nergens voor en bedenk dat de man die uiteindelijk op jou verliefd wordt jou niet op je schaamlippen gaat beoordelen, maar deze gewoon zal accepteren. Heel graag zelfs, denk ik.

zoals al eerder geantwoord, is dit zeker niet raar, jij hebt toch ook niet dezelfde haren als je buurvrouw? of dezelfde borsten als je vriendin? alleen kun je dat zien en vergelijken, de vagina bij een ander zie je wat minder vaak, maar ook die zijn verschillend! alleen wat jij hebt, is het onmogelijke 'ideaalbeeld' die je in blaadjes of op televisie ziet. ik verzeker je, je bent echt niet de enige! wees trots op jezelf!

Laat er wat aan doen als je er echt last van hebt. Ik weet van 2 meisjes, dat zei de behandeling hebben laten doen. Allebei, 2 maanden voor een vakantie voor. Tegen die tijd was alles genezen. Je loopt 1 week een beetje moeilijk. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100