Wat is het verschil tussen sex en neuken?

Is er überhaupt een verschil tussen sex (seks) en neuken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het eerste is met liefde, het 2de met alleen lust. Toegevoegd na 16 seconden: Dat vind ik zelf tenminste.

Neuken is een goed Nederlands woord. Sex niet. Toegevoegd na 45 minuten: Nu even serieus, het bovenstaande is wel correct maar niet echt bruikbaar. Het is een definitiekwestie. Soms wordt onder seks bijvoorbeeld ook orale seks verstaan en andere handelingen, terwijl onder neuken vaak seksuele handelingen worden verstaan waarbij penetratie plaatsvindt.

Er is geen verschil. Het woord is anders maar heeft dezelfde betekenis.

Neuken is een werkwoord; Seks is een zelfstandig naamwoord. Als je seks hebt, ben je effectief aan het neuken. Neuken is ietwat platter taalgebruik.

Neuken is een nummertje maken, sex kan je ook op andere manieren bedrijven.

Neuken is alleen de daad, Sex is ruimer gebied van dingen die ermee te maken kunnen hebben

neuken is met een penis in iemands vagina op en neer gaan. seks is o.a. dat, maar ook pijpen, beffen en alle aanverwante gebeurtenissen.

sex heb je met iemand van wie je houdt neuken doe je bij de hoeren sex is veel nauwer verbonden met liefde en daar bedrijf je de liefde met iemand van je houdt Toegevoegd na 9 minuten: daar=daarmee

Seks is een ruimer begrip. Als je neukt heb je altijd seks, maar als je seks hebt hoef je niet per sé te neuken. Seks is namelijk meer dan alleen neuken, bijvoorbeeld ook aftrekken/vingeren en pijpen/beffen. Neuken is alleen daadwerkelijk penetreren.

Seks,(geen sex) geeft het gehele scala ven het sexuele verkeer tusse 2 of meerdere partners aan, terwijl neuke meer een kwestie is van : Drop,drin,druit,draf!

Het verschil is: Het één is lekker en het andere ook. haha

Sex verwijst naar 'sexuele handelingen'. Neuken is zo'n handeling. Net als: pijpen, beffen, vingeren, etc. Neuken wordt ook wel 'geslachtsgemeenschap' genoemd. Hierbij penetreert de penis de vagina. Het verschil tussen beide is, zoals eerder gemeld, dat neuken altijd sex is, maar sex niet altijd neuken.

het antwoord is zo neuken is het doen zonder kinderen te krijgen en sex is het doen met kinderen krijgen

Bronnen:
ik

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100