ze kunnen nu van een man een vrouw maken, en van een vrouw een man.. maar zou het is de toekomst ook kunnen dat ze een man vruchtbaar maken?

rare vraag, weet ik....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de medische wetenschap.. Niets is uitgesloten. Als je ziet wat we nu kunnen in vergelijking met 50 jaar geleden moet je wel accepteren dat er nog vele grot stappen kunnen komen.

misschien kunnen ze tegen die tijd wel een soort van baarmoeder maken die een man kan dragen. zeg nooit nooit. de toekomst staat vol verassingen, niet dan?

In de toekomst is dat wel mogelijk want dan kunnen ze een baarmoeder inbrengen,een kunstmatige misschien wel. Dan bestaat er dus een * vran" (VRouw-mAN).

Zeg nooit nooit, maar eenvoudig is dat zeker niet. Er komt toch wel wat meer bij kijken, dan alleen maar een piemeltje maken. Een ( omgebouwde) vrouw beschikt niet over een prostaat, om maar iets te noemen. En dat is toch ook een essentieel mannelijk onderdeel. Zo ontbreken ook de zaadleiders en nog meer delen bij een (ex) vrouw.

ik denk dat het niet kan. de benodigde organen kan je misschien wel transplanteren, maar de hormoonhuishouding van mannen en vrouwen is toch echt heel verschillend, en dat lijkt me een sta-in-de-weg.

In de toekomst kweken ze gewoonweg organen. Dus wie weet gaat dit ook mogelijk worden. Het zal zijn tijd nog wel even duren, maar uitsluiten doe ik het niet helemaal.

bij mijn weten ben ik vruchtbaar en ik ben een man

Volgens mij moet dat volledig kunnen. Het enige dat nodig is zijn de vrouwelijke voortplantingsorganen. De hormonen kunnen worden ingespoten. En een mannelijke buik kan evengoed uitzetten (denk: bierbuik) als een vrouwelijke. Misschien zal het wel voorlopig verplicht een keizersnede worden, maar volgens mij zullen ze dat in de toekomst ook nog wel kunnen verhelpen. Doet me denken aan dat koppel. Zij heeft zich gedeeltelijk laten ombouwen tot man Hij heeft zich gedeeltelijk laten ombouwen tot vrouw. Ze leren elkaar kennen en beginnen een relatie. Hij wordt zwanger... Was toch een mooi zicht, een man met een zwangere buik :) Vertederend verhaal!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100