Wat is het verschil tussen gewoon sex hebben en 'goeie' sex

Vandaag werd de vraag aan iemand gesteld:'wat heeft een man liever, minder vaak goeie sex of vaker gewone sex.
Ik ben misschien dom, maar wat is het verschil?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewone seks is gewoon vlugge, saaie seks waarbij je bij wijze van spreken tijdens de daad national geographic kan kijken. Goede seks daarentegen is écht tijd voor elkaar nemen zonder tussendoor te denken over triviale dingen zoals "shit, ik moet de was nog ophangen." Toegevoegd na 43 seconden: *na te denken over

Hahaha, Er is wel verschil tussen ffkes snel tussendoor sexxen, of er de tijd voor nemen, waar je met een beetje vrijpartij een uurtje of 2 onderweg bent. Dat laatste zou je als goede sex kunnen bestempelen. Persoonlijk zijn er momenten waarop ik denk dat een snel tussendoor veel beter is dan uitgebreid overigens.

Ik zal je een beetje op weg helpen, het lijkt een beetje op het verschil tussen "gewoon" uit eten gaan en "lekker" uit eten gaan.

Gewone sex is een taart en goeie sex is een lekkerder taart, één MET slagroom.

"Gewone" seksis meestal een (redelijk) vluggertje, waar de gedachten soms bij afdwalen, zo van ik moet zo meteen nog dit, en daarna nog dat, etc. Bij "goeie"seks voel je vanbinnen een verlangen naar datgene waar je mee bezig bent, en je wilt dan nóg heftiger, nóg intenser, je hebt het gevoel dat de vonken re vanaf spetteren om tenslotte een orgasme als een vulkaanuitbarsting te beleven.

gewone seks is: achteraf zeggen: hé ja lekker goeie seks is: de hele tijd: hé ja lekker!!

Nou,ok ik ben tuurlijk in de ogen van de meesten hier * nog* maar 15,maar ik denk dat het afraffelen van sex = dus vlug even met elkaar neuken dus alleen voor het lichamelijke plezier,gewone sex is,terwijl wanneer je aandacht aan elkaar besteed ,en er goed de tijd voor neemt (= lekker chill sfeertje,dus gewoon lekker relaxed en gewoon rustig opbouwen enzo),dus met gevoel erbij bedoel ik,dan is dat * goeie* sex. Enne ik vind het echt geen domme vraag maar een dappere vraag,ok?

gewone sex is is als een fiat panda en goeie sex als een rolce royce

zoals eerder gezegd was al, goeie sex, neem je de tijd ervoor, bij gewoon sex moet je denken aan hoeren, of heel ff snel met iemand die je nooit meer ziet bij goeie sex neem je de tijd,, maar meestal is dat gelijk met iemand die je vaker zult zien, waarbij je meer voelt dan alleen een orgasme, denk bijvoorbeeld aan je vriendin/vrouw oftewel,, bij de een passie, de ander niet, je snapt wel welke bij wat hoort hoop ik ;)

verschil tussen gewoone sex en goede sex dat is tog makkelijk.! Gewone sex wil nie altijd een vluggertje zijn maar het duurt hooguit een half uur simpel gezegd de man gaat boven op en daarmee is het gezegend.! Goeie sex wil zeggen maak het romanties streel elkaar kus elkaar en vrij uren met elkaar iedere keer weer een andere standje.! Lees de kama sutra en je weet hoe je een orgasme kunt uitstellen voor een goede echt een goede sex.! Luister maar naar een vrouw wand die weten ook wat ze willen tijdens een gewone of goede sex.!

Normale sex is wanneer je weet hoelang je het volgehouden hebt als man, meestal een kwartier. Goede sex is wanneer je klaar bent na 4 uur op de klok kijkt en verbaast bent omdat je dacht dat je net een uur bezig was. Dat niet eens, je merkt het echt wel aan de gene waar je sex mee hebt of diegene het goede sex vind. Als man zijnde is het natuurlijk heel makkelijk en is alle sex goede sex haha.

Haha, ik zal nooit één keer in een trein-wc vergeten. Het was gauw klaar, waarschijnlijk dus geen "goeie sex" maar het was zó spannend !

dat licht aan je persoonlijke gevoelens en die van je partner, want voor de een is het mischien goeie sex maar voor de ander gewoon normaal

gewone sex is ''slechts'' de seksuele handeling en goede seks is als het bedreven wordt op de manier hoe het zou moeten (binnen het huwelijk, gericht op de ander en met èchte liefde). Toegevoegd na 1 minuut: volgens mij was die vraag op tv gesteld bij ''wat zegt NL'' denk dat ze daar inderdaad bedoelen: gewoon = even lozen goeie = met zorg, tijd en tederheid ;) (voor beide bevredigend) Toegevoegd na 2 minuten: gerichte aandacht moet er ook nog tussen :P Toegevoegd na 2 minuten: gerichte aandacht moet er ook nog tussen :P

Tja, das een goeie vraag ;-) Goeie sex is zoiets als een goed boek of een mooie jurk. Het is persoonlijk, het is relatief. Wat jij als goed ervaart is goed voor jou, toch? Ook al vind de hele wereld hetgeen jij goed zou vinden maar niks... dan is dat maar zo. Voor de ene is sex pas goed als het uren geduurd heeft, voor een andere is een korte wip de beste oplossing op dat moment. Want wat je vandaag als goed ervaart is misschien morgen niet goed genoeg meer? Ik zou dus zeggen... laat je leiden door je gevoel van het moment en bepaal zelf wat goed aanvoelt voor jou op dat moment.

gewone sex is gewoon en goeie sex is dan iets beters

Gewone sex moet ook goed zijn. Ieder beleeft sex op zijn/haar eigen manier wat voor de 1 goede sex is is voor een ander niet bevredigend. Een nachtje sex waar de vonken van afvliegen en afgewisseld met wat (erotische) massage heftige zoenpartijen en afwisselende standjes etc.. is best goede sex maar aan de andere kant even op het parkeer terrein of in het bos een "vluggertje" kan ook heel bevredigend zijn en ook "goede sex" genoemd worden. Zodra sex "gewoon" wordt moet je er iets aan doen het spannender maken. De frequentie waarmee je het doet is van ondergeschikt belang en hoe vaker je het doet hoe meer zin je erin krijgt. Ik denk dat in de vraag die jij bedoelt meer wordt gekeken naar sex in een relatie die niet gelijkwaardig is of de vrouw het niet leuk meer vindt maar dat is grotendeels toe te schrijven aan de man (of omstandigheden zoals stress werk,kinderen etc) Ik vindt het altijd heel vreemd als een man zegt "mijn vrouw heeft nooit zin" want dat zegt vaak niet veel over zijn vrouw maar meer over hem en de moeite die hij er voor wil doen. (eigen visie)

Hmm dat is een lastige ... Ik dacht dat sex voor een man gewoon 'sex' is zolang ze maar klaarkomen... Misschien bedoelen ze , of minder vaak seks met de vrouw van wie ze houden lekker in zijn eigen bed en lekker uitgebreid... Of vaak seks zomaar met vrouwen waarbij liefde geen rol speelt... (OF omgekeerd het is maar wat hun willen.)

Gewone seks is wederzijdse zelfbevrediging, goeie seks is een erotische afwisselende romantische knallende vrijpartij. Verschil tussen het doel en de weg er naartoe.

dat zal ik jouw eens vertelen een goeden sex is paar uur lekker geil en alles doen wat goed heb gezegt en gewone sex is er op en er in meer niet dat is het verscheel suc6 er mee

Gewone sex is sex op de automatische piloot, als slaapmiddeltje, of sex waarbij beide partners slecht op elkaar zijn ingespeeld en meer allebei voor zichzelf bezig zijn dan met elkaar. Heeft niet meer impact dan masturberen ; het is een ontlading, maar meer ook niet. Goede sex is een soort voortdurende 'high' waarbij je helemaal in elkaar maar ook in jezelf kunt opgaan, waarbij je in je hoofd ook helemaal nergens anders meer mee bezig bent dan het genot, en je het gevoel voor tijd ook helemaal kwijtraakt. Overigens is de tijdsduur daarbij niet van wezenlijk belang, al duurt goede sex vaak wel langer. Maar lang niet altijd ; ik heb gewéldige vluggertjes gehad, waar je de hele rest van de avond (of nacht, of dag, en in je fantasie soms nog stééds) nog op kan teren, maar ook hele saaie langdradige sessies waar geen einde aan leek te komen. Kwaliteit en kwantiteit gaan beslist niet altijd hand in hand ;-) (Daarom is alcohol ook een heel slechte combinatie met goede sex ; het dúúrt wel veel en veel langer, maar er is geen hol meer aan te beleven. )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100