Hoe overtuig je je vriendin om sex met je te hebben?

Ik heb een vriendin, we zijn al lang samen. Ik kwam pas uit een relatie waar we nogal vaak sex hadden. Dit viel nu weg. Het is al heel lang geleden en probeer haar zo lief mogelijk duidelijk te maken dat ik het liefst sex met haar zou willen hebben. Originele ideeën? tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wachten, gewoon wachten en respect tonen voor haar wensen. Daar win je meer mee ipv haar te proberen overtuigen.

Je kan haar niet overtuigen, dit moet helemaal vanuit haarzelf komen.

Probeer eens met haar te praten. Ik denk dat dit de beste oplossing is. Je moet gewoon open tegen elkaar zijn, en als jullie dat doen kun je het er gewoon over hebben en zo zelf tot een oplossing komen. Toegevoegd na 1 minuut: Je zegt dat je het al duidelijk maakt aan haar, maar hoe doe je dat dan? Doe je dat expliciet, in een gesprek? Of constant met 'grapjes' er over of iets dergelijks? En als zij het niet wil, moet je er respect voor hebben. Daar draait het in een relatie voornamelijk om. Toegevoegd na 1 minuut: Respect hebben voor elkaar.

niet, wachten tot zij er klaar voor is. en niet aandringen

Voor alle duidelijkheid: Je vriendin is nergens, maar dan ook nergens, toe te dwingen. Je hoeft haar dus niet "te overtuigen" sex met jou te hebben. Als zij eraan toe is zal het vanzelf wel gebeuren. Ik vind dat je er aardig op gefixeerd bent geraakt. Heb geduld! Anders zal het alleen maar tegen gaan werken in je relatie. Het enige wat je zou kunnen doen is je vriendin vertellen dat je het mist, maar zonder enige bijbedoeling om haar onder druk te zetten of een schuldgevoel aan te praten!

Wil je dat je relatie kans van slagen heeft, zul je toch moeten wachten tot zij er ook aan toe is. Pushen zou wel eens heel averechts kunnen werken.

Sex is geen verplichting. Dus wacht rustig af en laat haar blijken dat je haar wel ziet zitten. Als zij ook sex wil dat merk je het snel genoeg

Nou,gewoon haar in d'r waarde laten dus gewoon wachten tot zij er klaar voor is. Je kunt wel lief voor d'r zijn,dus een beetje zoenen en wat friemelen enzo (als ze dat wil tuurlijk),en je moet gewoon kijken tot hoever ze dat wil,ok? anders gelijk ermee kappen. maar heel lief tegen d'r zijn en vragen wat ze leuk vind. Wat vind zij lekker om te doen?Gewoon vragen dus want dan kom je ook niet voor verrassingen te staan. suc6 man!

sex in een relatie die al lang duurt,is de normaalste zaak van de wereld. als dat nu problemen oplevert,hoe zal dan dan straks zijn? ik zou mij eens goed bezinnen over deze relatie.en zeker een goed gesprek met haar over dit onderwerp aangaan.

haar liefkozen en opwinden zou kunnen helpen haar zacht strelen en alles.. doe iets wat haar opwind, dan maak je de grootste kans

De tip die ik je kan geven is, communiceren. Praat met haar, en kijk waarom ze geen sex met je wil. Er zal vast wat achter zitten, als jullie/jij daar achter zijn, Dan kan er aan gewerkt worden SAMEN.

Als je dat gaat proberen ben je duidelijk bezig om haar belang ondergeschikt te maken aan jouw sexuele egoïsme. Je kan en mag niets anders doen dan gewoon lekker rustig afwachten tot ook zij eraan toe is. Van "overtuigen" gaat iets dwingends uit en dan ben je wel op een héél foute manier bezig. Ik weet hier geen tips voor, maar als ik ze wel wist, vertelde ik het je nog niet.

als je vriendin er aan toe is kan je dat gaan doen dwingen doe dat niet daar kan de relatie van kapot gaan of andere dingen gebeuren. praat er gewoon over wees gewoon eerlijk en heel open mischien zijn er wel redenen dat ze t niet wilt daar wel eens aan gedacht? praat er over en suc6

hallo overtuiger, tja, jouw stukje roept bij mij alleen maar vragen op. zoals, heb jij het de laatste keer voor haar naar bevrediging gedaan? houd je rekening met haar behoeftes of doe je de dingen zoals je ze deed bij je ex? Praten jullie eigenlijk wel over wat je behoeftes zijn binnen het liefdesspel? Maar de belangrijkste vraag is wel, hoe ben je op het idee gekomen om een vrouw te willen overtuigen om sex met je te hebben? Sex is 2 richtings(geslachts)verkeer En als je wilt dat je het vaker kunt uitoefenen met elkaar zul je dan ook beiden in moeten geloven dat het LEUK is om te doen. Heb je je dat al afgevraagd? Of ze het wel leuk vindt met je.. nog beter: heb je het haar al eens gevraagd? Jongens! open up! have fun! succes! Laura

Wat moet men hier nu van denken? U bent al lang samen en bent pas uit een relatie gestapt. Als u gaat vergelijken met wat u gewend was met uw ex en dat u nu op dit gebied niet aan uw trekken komt, dan zal ook deze relatie stranden, en misschien wel om dezelfde redenen. Wees duidelijk tegenover uw nieuwe partner mbt de invulling van uw relatie. Zet uw toekomstplannen op papier, tw eigen huis, kinderwens, vakantieplannen etc. Kijk of jullie in de coalitie zitten, of in de gedoogvariant. Toverwoord: COMMUNICEREN.

Als dat meisje belangrijk voor je is kan je maar beter wachten. Niemand zit te wachten op een opdringerig vriendje (ik zeg niet dat je dat bent.) Natuurlijk het valt even tegen als je gewend bent om regelmatig seks te hebben... Maar voor haar zal het waarschijnlijk meer betekenen dan voor jou (omdat jij het al vaker hebt gedaan en waarschijnlijk zie jij dat sowieso anders omdat je een jonge bent.) Laat haar weten hoe speciaal ze voor je is. En zorg dat ze zich op haar gemakt voelt bij jou. Doe heel lief en maak haar duidelijk dat je bereid bent om te wachten. Des te sneller zij dan ook bereid is om haar lichaam met jou te delen.

Misschien is het een idee om seks eens een paar treetjes lager te zetten op ons prioriteitenlijstje. Het is geen eerste levensbehoefte, het kan verslavend werken en je houdt zo veel tijd over als je aan andere dingen kunt denken dan aan seks. Dat EO-idee om 40 dagen zonder seks te leven is een goede lakmoesproef om te ontdekken of je verslaafd bent aan seks. Zo ja, kick dan lekker af en word volwassen. Dat gepiel met je piemeltje, kom op zeg, hoe oud zijn we nou helemaal! Ja inderdaad, ik probeer jou ervan te overtuigen om geen seks te hebben met je vriendin. Ik hoop dat het lukt:)

Ik heb een tijdje met een jongen te maken gehad die mij ook aan het overtuigen was tot seks, en het werkt dus echt niet. Qua karakter en uiterlijk was hij helemaal mijn persoon! Daar kan geen misverstand over bestaan. Echter; praten, aanraken, uitnodigen, het had allemaal geen zin. Ik ben een gezond, blij mens met een sterke persoonlijkheid en daarom gebeurde er niks (behalve zoenen e.d.). Ook mensen die onder hypnose zijn zullen nooit iets doen wat ze niet willen; het is iets cognitiefs evolutionairs. De enige tip die ik kan geven waar ik echt van overtuigd ben dat die kan werken > was jezelf iets minder goed onder de oksels. Zweetlucht is DE natuurlijke communicator die doorslaggevend is voor wel/geen seks. Google maar eens: feromonen dopamine

Je hoeft haar niet te overtuigen, je moet het gewoon doen.

Bronnen:
eeuwenoude wijsheid

Afwachten is het beste denk ik! Wacht tot ze het zelf aangeeft! de ene vrouw wil het sneller als een andere vrouw Heb geduld het komt vanzelf goed;)

Rustig aan . Je hebt de rest van je leven nog tijd!

zeg gwn. ik wil graag seks met je

Als je nou eens niet zeurt of dramt maar heel stil, teruggetrokken en bedroefd bent en je zo gedraagt, hoe zou ze dat opvatten?

zeg dat je twijfeld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100