hoe kan het dat een penis vaak een beetje naar boven gebogen staat?(in erectie)

niet in zijn geheel, maar de eikel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste penissen zijn iets naar boven gericht, dat heeft te maken met de natuurlijke vorm van de vagina. Maar gelukkig zijn penissen redelijk flexibel en kunnen ze ook andere vormen aannemen. ;)

Om de g-spot te stimuleren. Nee heel veel penissen hebben een natuurlijke afwijking. Dat kan naar beneden, boven links of rechts zijn.

Ik heb wel een "theorie". Wanneer je een hol buisje hebt met een diameter van 10 mm en daar een stokje met een diameter van 9 mm doorheen probeert te halen, is dat geen probleem, echter, wanneer er een vrij stevige kromming in de stok zit (bocht) dan krijg je de stok ineens niet meer in het buisje. Een zelfde principe zou voor de penis en de vagina kunnen gelden met meer wrijving tot gevolg - eerder klaarkomen en overdracht van sperma-> evolutionair voordeel ;-)

doordat de vagina ook zo in elkaar steek van binnen. ze hebben door middel van een röntgenapparaat gezien dat de penis van de man zo er perfect in past. en de bevruchting beter tot stand kwam op deze manier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100