hoe krijg je een penis met een afwijking ( naar links of naar rechts ) recht.

Zonder pillen e.d. of operatie. Alleen serieuse antwoorden a.u.b

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen met een operatie als ze überhaupt al iets eraan kunnen doen.

Een tijd lang erom denken om hem aan de andere kant in je broek te laten hangen. Dus in de richting naar welke kant je hem wilt.

Waarschijnlijk alleen maar met een operatie, sowieso moet je weten dat geen enkele man een rechtstaande penis heeft.

Een beetje naar links of rechts is geen afwijking. Laat hem eens aan de huisarts zien. Wij kunnen niet beoordelen of de "afwijking" extreem is. Meestal is er weinig aan te doen.

dit is echt een vraag voor een dokter.. een afwijking die jij noemt kan je zelf niet oplossen.. neem contact hierover met je huisarts.

Afwijkingen van een lichaam zijn vaak natuurlijk, of komen door een ongeluk of door langdurig verkeerd gebruik van je lichaam (denk aan de kleine voetjes van Chinese vrouwen). Wil je een afwijking aan je penis zou je daar werk voor moeten verrichten. Het spreekt voor zich dat het natuurlijk niet goed is om iets in die richting te gaan doen, dus ik raad het je ten strengste af.

Bijna alle piemels hebben een afwijking naar links of naar rechts. Soms wijzen ze ook in een bochtje naar boven. Het is volkomen normaal en niks om je zorgen over te maken.

Als je er geen last van hebt, zou ik het gewoon zo laten. Een van mijn ex-vriendjes had dat ook en we hadden er beide geen last van bij het vrijen. Maakt niet uit toch? Is uniek. Hoewel niet echt uniek, want er zijn veel mannen die dit hebben volgens mij. Toegevoegd na 23 seconden: Zonder operatie zal het niet gaan.

Niet, maar de afwijking moet wel heel erg zijn,wil je er (bij het plassen of anderzins ) last van hebben, behalve als je je er voorschaamt.

als hij naar rechts afbuigt dan ben je waarschijnlijk rechtshandig en heb je je vaak met die hand afgetrokken je kunt dan proberen om je met links af te trekken zodat hij weer naar links komt dit is een serieus antwoord

Het lijkt me sterk dat er überhaupt compleet rechte penissen bestaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100