Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

wat kan ik doen aan kind dat gillent snachts wakker word vol in zweet en ik die nooit alleen voelt?

sins een jaar geleden wordt mijn dochter elke nacht klets nat van het zweet en gillend van de angst wakker in haar bed. nadien is de kamer van haar ijskoud. ik heb altijd het gevoel dat ik nooit alleen ben. en mijn kat zit uren naar de een zelfde plek te kijken alof er iets op die muur is als ik hem aan raak heeft hij zwarte ogen. hond wil niet meer voor bij deze plek gaan. ik heb al met verschillende foto standen een fotto getrokken daar maar niet te zien. nu 4 maand geleden voel ik elke avond iemand zijn hand tegen rechter wang vrijven presies of er iemand me troost. mijn vriend denkt dat ik gek aan het worden ben. maar ik wil gewoon weg weten wat dit is en of ik het me inderdaad in beeld of nie

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarom schakel je geen paragnost in? Liesbeth (achternaam weet ik niet uit mijn hoofd) van programma paranormale kinderen bijvoorbeeld.

Het lijkt er duidelijk op dat er negatieve energie (geesten) aanwezig is, maar ook iemand van gene zijde die u wil helpen, troosten. de vraag is alleen hoe komt de negatieve energie in huis, dit heeft natuurlijk een oorzaak. ik heb veel ervaring op dit gebied en vaak is de oorzaak dat er (soft) drugs word gebruikt door één van de ouders waar de negatie geesten op afkomen. met name het zogenaamde blowen is een groot gevaar. Dus wat is er sinds een jaar gelden zo als u zegt gebeurd ? is er iemand op visite geweest die dit met zich mee bracht ? negatieve geesten zijn makkelijk weg te krijgen door het huis als het waren in het licht te zetten. je hoeft er niet in te geloven , maar vraag aan boven, dus God en de engelen om hulp en je zult het krijgen. belangrijk is natuurlijk wel dat er geen spraken meer mag zijn van drugs gebruik, anders kun je bidden dat je een ons weegt. wat ik heel duidelijk zie, is de persoon die jou troost , het is een wat oudere vrouw en heel zorgzaam. wat ze tegen me zegt is dat je diep van binnen wel weet wat je moet doen, maar je durft niet. met vriendelijke groet, John Moes (Medium)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100