Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat te doen tegen stemmingswisselingen als man?

Ik ben 22 en heb sinds een periode last van extreme stemmingswisselingen, dit kan veranderen van uur tot uur. Ene moment kan ik me goed en optimaal voelen en het andere moment heel somber en down. Natuurlijk wil ik hier van af, maar hoe? De angst om een psychische stoornis te hebben is ook niet erg motiverend.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eet jezelf gezond: https://thenourishedepicurean.com/how-to-boost-mood-naturally/ Laat je onderzoeken op bepaalde tekorten, o.a. B12 en magnesium tekorten zijn veroorzakers van psychische problemen. http://www.orthokennis.nl/artikelen/magnesium-een-van-de-meest-belangrijke-mineralen Toegevoegd na 2 minuten: In die 2e bron staat ook uitgelegd (met wetenschappelijke bronnen) waarom standaard magnesium testen niet betrouwbaar zijn. Het is veiliger en goedkoper om het gewoon te proberen, aangezien een tekort bijna zeker is bij psychische problemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100