Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe niet ongelukkig te zijn in nieuwe slaapkamer?

Van 9 maanden tot een half jaar geleden sliep ik in hetzelfde huis in een andere kamer. Deze was veel ruimer en had een heel inspirerend uitzicht. Toch kon ik er niet goed slapen door de kamers die ernaast lagen. Nu zit ik sinds een halfjaar in mijn veel kleinere kamer met een slecht uitzicht naar buiten. Dit hele halfjaar mis ik mijn vorige kamer steeds erg. Maar ik kan er niet naar terug. Wat kan ik hier aan doen.?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou lekker je nieuwe kamer gaan oppimpen! Vrolijk of rustgevend kleurtje, grote spiegel zodat je kamer groter lijkt, wat andere accessoires die je mooi vind of foto's van jou/familie/vrienden neerzetten, audio-apparatuur zodat je mooie muziek kunt luisteren in je kamer, als je een hobby hebt die je in je kamer kunt beoefenen zou ik dat doen, lekker met een vriend/vriendin op je kamer zitten kletsen/bier drinken.. alles zodat je je meer thuis gaat voelen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100