Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Sinds ik anti-depressiva (paroxetine) slik kom ik niet meer klaar, komt dit ooit weer terug?

Ik kan nog zo hard gepijpt worden maar ik kom niet klaar, wel heb ik een erectie. Ik ben 17 jaar. Voor de rest van mn leven nooit problemen mee gehad totdat ik begon met paroxetine.

Weet jij het antwoord?

/2500

het is bekend dat anti depressivia dat soort bijwerkingen heeft Zelfs impotentie behoort daarbij maar na stoppen van de medicijnen gaat het weer naar behoren werken :-)

Je zegt niet hoelang je het al slikt, het is een bekende bijwerking maar als je een aantal weken (4/6) gewend bent komt het meestal wel terug. Het zal wel altijd een beetje lastiger blijven dan zonder die medicatie. Als je de paroxetine al langer slikt dan een week of 12 zou ik toch een afspraak maken met de huisarts om dit te bespreken. Misschien is er een ander medicijn beter voor jou. Toegevoegd na 3 minuten: De meeste bijwerkingen zijn in de eerste week het meest uitgesproken en nemen daarna af of verdwijnen zelfs. Ze gaan weer over als u met het medicijn stopt. Bijwerkingen kunnen zijn: Tijdelijke seksuele stoornissen, zoals minder zin in vrijen, moeilijke erectie en een vertraagde zaadlozing. Deze bijwerkingen gaan over als u met het medicijn stopt. Neem contact op met uw arts als u hier last van heeft. Soms wordt dit medicijn juist vanwege dit effect gebruikt bij mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing.

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

Ik zou als ik jouw was in overleg met je huisarts de medicijnen afbouwen en tegelijkertijd Rhodiola gaan nemen (dat is een adaptogeen en kent geen nadelige wisselwerkingen met andere kruiden of medicijnen) http://serotonine-tekort.blogspot.nl/2011/05/rhodiola-rosea.html Daarnaast zou ik eens googlen of er iemand in je buurt is die Touch of Matrix praktiseert, iemand die dat praktiseert kan jouw waarschijnlijk goed helpen het te boven komen van je depressie. (misschien klinkt het een beetje raar als je het leest maar stoor je daar vooral niet aan, er voltrekken zich bijzondere genezingen met deze materie.

Bronnen:
http://touchofmatrix.nl/therapeut-vinden/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100