Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat doe je aan een wenkbrauw-pulk verslaving?

Ik pulk aan mijn wenkbrauwen, en ik wil daar van af komen, want het ziet er niet uit en ik moet het elke dag aanstippen met oogpotlood.

Hoe kom ik hier vanaf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerst bewust worden van wanneer je het doet, houd dat eens bij. Bv als je moe bent, tv kijkt, je verveelt. Dan kan je proberen om afleiding te zoeken op die momenten, pak iets in je handen, zodat die bezig zijn. Ook kan je je wenkbrauwen s morgens insmeren met wat creme, dat pulkt lastiger.

Ik had dat met nagelbijten; ik besloot echter op een dag dat het smerig en lelijk was en toen ben ik er acuut mee gestopt. Denk jij dat dit mogelijk is voor jou? Denk aan hoe lelijk het wordt als je er mee doorgaat. Daarnaast Kun je plaatjes zoeken van je ideale brow en je laten behandelen bij een schoonheidsspecialiste. Zij kan extra druk bij jou neerleggen over hoe mooi het kan zijn als je ervan afblijft. Daarnaast is het zonde van het geld als je erin gaat lopen prutten. Werkt dat als een stok achter de deur voor je?

zorg dat je iets in je handen hebt, afleiding of zoiets..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100