Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom je achter het huidige adres van een arts die in 1990 in een bepaalde straat in A'dam woonde en daar ook praktijk had ?

Kun je dat ergens opvragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je zijn naam nog weet, kom je waarschijnlijk een heel eind. Probeer het eens via de sites bij mijn bronnen. Ook zonder naam, maar wel met een plaats of postcode kun je zoeken. Maar 1990 is wel lang geleden. De sites kennen natuurlijk alleen de huidige adresgegevens. Ik hoop dat je de naam weet, want een naam verandert meestal niet.

Bronnen:
http://www.kiesbeter.nl/zorgverleners/
http://www.zorgkaartnederland.nl/

De wet op de BIG, de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, houdt een lijst bij van geregistreerde artsen. Je zou daar eens kunnen vragen of ze het adres van die arts weten. http://www.zorgatlas.nl/thema-s/arbeidsmarkt/arbeidsmarkt-algemeen/geregistreerde-artsen-6-september-2006/ Toegevoegd na 4 minuten: Het gaat om het adres van zijn werkplek, want persoonlijke gegevens zullen ze uiteraard niet geven.

Bij de gemeente,huisvesting.Die kunnen je ook vertellen waar heen hij is verhuist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100