Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

zijn er pillen waarvan je gewoon wat vrolijker wordt zonder bijwerkingen?

of bestaan ze uberhaupt, lijkt me afentoe wel makkelijk :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien is het handig om eens lekker even naar buiten te gaan. Even flink doorstappen en dat maakt je hoofd leeg, het maakt een stofje aan, wat goed voor je is, daar krijg je weer energie van en dan zie je alles ook weer van de vrolijke kant.

Ja, drugs pilletjes.. Er wordt wel serieus aan gewerkt, natuurlijk, maar voor men zover is.. Toegevoegd na 2 minuten: Er zijn pilletjes gemaakt van de valerius plant, geloof ik, die niet drugs zijn, of heel mild, en werken tegen lichte depressie aanvallen, zoals die je krijgt als je ongesteld moet worden en niet meer kan stoppen met huilen. Daarvoor moet je naar de huisarts gaan, die kan je een recept geven, kun je ze halen bij de apotheek. Deze pillen maken je niet vrolijker, je wordt een beetje afgestompt, maar het helpt heel goed tegen het huilen.

Je bent meestal niet ZOMAAR niet vrolijk als je duf en down bent door een bepaald vitamine of mineralen tekort en dus niet vrolijk help het nemen van de juiste vitamines/mineralen maar als je sjago bent omdat je in de overgang bent helpt zo'n beetje vitamine pep natuurlijk niet, dan zijn je hormonen niet helemaal in balans. en zo zijn er natuurlijk nog legio redenen om eens wat sipjes te zijn. Als je niet vrolijk bent met ECHTE DUIDELIJKE reden helpt maar EEN ding: het probleem aanpakken Als je ZOMAAR een dipje hebt is mijn tip niet neem een pil maar google rond (of haal een gids) met leuke vakantie bestemmingen en droom een uurtje weg (of doe iets anders waar JIJ lol in hebt)

Er bestaan geen pillen waar je vrolijker van wordt zonder bijwerkingen. Er zijn natuurlijk wel middelen om vrolijker te worden, maar die hebben wel bijwerkingen. Zoals alcohol en drugs. Verder zou je wat chocolade kunnen eten, daar schijnt iets in te zitten waar je wat vrolijker van wordt. Sccs.

nee, die bestaan niet. (wonderen bestaan overigens ook niet) ;-) overigens kan vrolijkheid een bijwerking van het leven zelf zijn.

Iedere pil heeft mogelijke bijwerkingen, ze bestaan dus niet. Er zijn wel pillen die de grootste, koppige crimineel aan kan zetten tot vreemden knuffelen. Die pillen zijn helaas illegaal (XTC), en kunnen bijwerkingen hebben.

Serotonine pillem

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100