Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

bestaat er zoiets als anoniem advies/ervaring delen,maar dan 1 op1,dus zonder dat 100 mensen kunnen meelezen. Zie verdere toelichting.

Omdat er op dit moment nogal veel gaande is op allerlei gebieden,en ik last heb van de stemmingen(gevoelens verstoppen/depressief),was onder behandeling maar doordat deze niet meer echt aansloot op mijn behoefte moet die dus nu worden voortgezet door anderen,en moet ik nu 3 weken wachten.
Ik heb er moeite mee hiermee familie/vrienden te belasten.
Dan heb je op zo'n momenten eigenlijk behoefte aan iemand die goed kan"luisteren"(lezen),maar ook beetje psychologische raad en evt wat verstand van medicatie,meer een penvriendin,zonder dat je er emotioneel teveel betrokken bij bent,en dat je je hele verhaal niet meteen moeten plaatsen op internet,zodat je buren en heel de wereld mee kan lezen.
Nu kan ik wel allerlei forums af gaan,maar zoals ik al schreef ,het is het totaalplaatje waar ik nu last van heb.

Toegevoegd na 41 minuten:
HARSTIKKE BEDANKT,Biertje en Jannao ,zoiets bedoelde ik,ga mij die site een beter bestuderen,wat ik gauw las sprak mij aan,wist niet van hun bestaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt ook op de website kijken van www.overspannen.nl/lotgenoten. Daar zitten veel mensen die misschien in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100