Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie heeft er ervaringen met Referenced EEG?

Zowel positief als negatief.
En weet iemand een betrouwbaar adres hiervoor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

rEEG-onderzoek kan worden aangevraagd door uzelf of door de behandelend arts. Misschien kan je aan een betrouwbaar adres geraken via je huisarts. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, maar op de website hieronder kan je ervaringen lezen van anderen. Deze mensen zijn allemaal positief over Referenced EEG. Je kan zelf ook reageren of vragen stellen. Hopelijk heb je iets aan dit antwoord. http://www.depressief.nl/lotgenoten/toonbericht.asp?M_ID=34172

Ik heb zelf deze therapie gevolgt en weet een betrouwbaar adres. Zij zijn de eerste van Nederland en lopen ver voor op de rest. Pas op voor slechte bedrijven die uit zijn op snel geld verdienen. Vraag of de gene die je behandeld in iedergeval een gz psycholoog is en een big registratie heeft. Zo kom je namelijk in aanmerking voor eventuele vergoeding van de zorg verzekering. Als je uit het noorden komt is Brain dynamics een aanrader.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100