Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waarom ben ik nu zo moe terwijl de zon schijnt?en wat kan ik er aan doen om er snel weer bovenop te komen?

ik leef en eet normaal,het is ieder jaar raak als in maart de zon lekker gaat schijnen,dit zal wel voorjaarsmoeheid zijn,bij een winterdip heb je juist veel licht nodig om je fit te gaan voelen,wat heb iki nodig?ik vind dit raar

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier ook hoor!! Heel de dag op de buitenbank gelegen en niks uitgevoerd... Komt vanzelf wel weer!

Misschien is dit niet het antwoord dat je wil horen. Veel mensen zijn op dit moment moe. Ik hoor het overal om mij heen. Geniet van de zon, de wel verdiende vitamine D. Dit vitamine komen we allemaal te kort in de winter. De een is er gevoeliger voor als de ander en zal zich moe voelen na een winter. Heb ik ook last van.

Je hebt last van een voorjaarsdip. Dat overkomt veel mensen na zo'n lange, donkere, koude winter. Wat je eraan kunt doen is: lekker de zon opzoeken, veel naar buiten en voldoende lichaamsbeweging nemen. Daar word je weer fit en energiek van!

het is zo warm. dan raakt je lichaam sneller uitgeput. daar moet je nu aan wennen na al dat koude weer, dus het is eigenlijk gewoon een kwestie van wennen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100