Wat is de beste afstand om van een 17" laptop scherm te zitten?

Of maakt dat niet uit voor je ogen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt de felheid van het beeldscherm naar eigen goedkeuren aanpassen, dus waar je je laptop ook neerzet, als je naar verloop van tijd 'branderige ogen hebt' dan staat ie te kort op, of staat het beeldscherm te fel. Ik heb het ook gehad, zowel met mijn laptop als met mijn flatscreen tv. Irriteert het echt na verloop van tijd, ga naar de huisarts, en vraag om goede oogzalf, creme. Maar om een antwoord op je vraag te geven, zorg dat je toetsenbord praktisch op een -goede- armlengte van je verwijderd is, of stel anders de felheid van je beeldscherm naar boven of naar beneden bij, met de fn knop, en f7 voor minder fel, en fn en f8 voor meer felheid. De fn knop zit (op mijn toetsenbord) links onderin, naast ctrl, maar dat is geloof ik? voor de meeste laptops wel hetzelfde?

Dat is bij breedbeeld de normale desktop afstand en op schoot is ook mogelijk. De beste afstand? Dat zal het verst zijn waarbij je ogen het scherm ontspannen scherp kunnen zien. Het is even moeilijk om zo te zeggen wat de afstand precies is en erg afhankelijk van jouw ogen. Ga er in elk geval niet te dicht op zitten.

de beste afstand is relatief.alleen jij kunt bepalen wat voor jou de beste afstand is.dus ga ervoor zetten en schuif net zolang voor/achteruit tot je de ideale afstand gevonden hebt.veel suc6.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100