Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

mag een arts morfine geven als je daar allergisch voor bent?

Ik had van mijn kinderarts morfine gekregen omdat ik binnen een jaar meer dan 15 blaasontstekingen gehad ook blijft er steeds bloed in mijn urine zitten waarvan ze niet weten waar het vandaan komt. Ik had ook een nierbekkenontstekking, het bleek later dat er een grote litteken op me rechter nier zit en er moet nu ook nog onderzoek worden gedaan naar mijn galblaas om te kijken of er daar complicaties mee zijn maar omdat ik dit heb heb ik ook ontzettend veel pijn en aanvallen waardoor ik steeds van mijn arts morfine krijg. zelf ben ik daar licht allergisch voor en heb dat vaker aangeven, het is aangegeven bij de eerste hulp, bij de uitslaap afdeling en de uroloog en mijn kinderarts naar hij blijkt het maar geven en zeggen dat ik het gewoon moet innemen omdat hij me niks anders wilt geven mijn vraag is nu mag dat eigenlijk wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, hij mag dat geven. Je bepaalt zelf of je dat gebruikt. Licht allergisch bestaat niet. En tegen de pijn is er niets anders als paracetamol niet helpt. Wonderen bestaan niet. Dus kies maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100