Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Oxazepam accord 10 mg zwarte strip?

Ik slik sinds een kleine week nu dit medicijn. 2 maal daags 1 tablet. Alleen ik merk er nog helemaal niets van. Net vertelde iemand mij dat de zwarte strip waar ze inzitten voor haar ook niet herkenbaar is. Is dit de normale kleur van de strip. En had ik nu al wat moeten merken van de tabletten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gebruik dit middel ook. Het zou normaal gesproken snel moeten werken en na zo'n 6 uur is het uitgewerkt. De zwarte strip herken ik niet. Dat zou je eens bij de apotheek moeten vragen. Ik ken alleen de zilverkleurige doordruk strip.

Bronnen:
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

Oxazepam,dat is een middel wat direct moet werken, daar is het juist voor gemaakt. Om je direct rustig te krijgen. Daarom zou ik snel contact op nemen met je dokter,want dit kan niet kloppen. Ligt er natuurlijk wel aan, wat is de dosering. En die zwarte strip? nooit van gehoord of gezien. Dus snel een belletje naar de ha.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100