Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bestaat er in België een middel in de apotheek tegen het overmatig zweten?

Ik heb sinds ik antidepressiva slik (6 maanden al) enorm last van overmatig zweten,dit komt enkel s morgens voor. Telkens en dagelijks als ik wakker word in bed zijn mijn lakens helemaal nat op de plek waar ik op lig. Mijn onderrug en benen zijn telkens ook nat en bezweet. Ik weet dat overmatig zweten een bijwerking is van antidepressiva,maar dit is wel extreem. Zoiets houdt maar enkele weken maar toch niet maanden. Mijn psychiater weet dit en ik moest hem spreken vorige week en hij zei dat we gaan proberen om de dosis te verlagen en zien wat het met me doet of dat het zweten s morgens minderd. Hij vertelde me wanneer het zweten verbeterd is en minderd en mijn stemming hetzelfdr blijft mag ik op 5 mg blijven. Maar als het steeds niet verbeterd of erger of niet minder en mijn stemming naar beneden gaat krijg ik een andere antidepressiva. Nu op dit moment en 10 dagen verder steeds hetzelfde en geen vermindering met het overmatig zweten en mijn stemming is daardoor aan het dalen en merk het wel. Ik moet binnen 2 weken terug naar psychiater en hopelijk vind hij ondertussen dan een oplossing en een gepast midd

Toegevoegd na 51 seconden:
el. Bestaan er middelen tegen zo'n klachten en zo ja welke?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Syneo 5 is te koop bij de Apotheek in België, dit moet je om de 4 a 5 dagen gebruiken. Ook Odorex extra dry is in België te koop. http://www.bol.com/nl/p/odorex-extra-dry-depper-50-ml-deodorant/9200000005034471/ Beiden werken goed.

Bronnen:
http://forum.libelle.be/viewtopic.php?t=309198
http://syneo.nl/
http://www.syneo.nl/waar_te_koop_belgie.php

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100