Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Als je een tijdje Lorazepam gebruikt hebt heeft Valeriaan dan nog effect?

Om rustig te worden,ik merk er niet zoveel van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eens je lichaam gewoon is aan Lorazepam zal het moeilijk worden op valeriaan over te stappen daar dit toch een minder zware werking heeft. Toegevoegd na 1 minuut: Je zou eerst een hele tijd met Lorazepam moeten stoppen zodat het lichaam ontwend is.

Er zijn maar weinig medicijnen die snel werken en wanneer je lichaam én geest langer Lorazepam gehad heeft zal het daar ook aan moeten wennen om het niet meer te krijgen. Of het effect heeft Valeriaan te slikken is niet zo snel te beoordelen, ook omdat de oorzaak niet bekend is en misschien niet aangepakt wordt. Het kán dus effect gaan krijgen, maar dan is het sowieso (ook met lorazepam) zaak om naar de oorzaak vd klachten te gaan kijken. Dit kan op veel manieren, kies welke bij jou past en voel daarbij wat goed voelt. Zowel regulier als complementair is veel mogelijk. Niet onderdrukken met medicatie is mijn advies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100