Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Pil niet of dubbel ingenomen, wat te doen?

Vanochtend had ik haast en nam mijn pil (2de week) waarschijnlijk in zonder er bij na te denken, waardoor ik 's avonds in de war raakte of ik hem ingenomen heb, hierdoor heb ik de tweede 'vrijdag' pil (3de week) ingenomen. Aangezien ik me niet kan herinneren of ik hem vanmorgen wel echt ingenomen heb ben ik bang dat ik hem of te laat ingenomen heb, of dubbel.

Beide pillen voor vrijdag (2de en 3de week) zijn dus gebruikt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als er niks in de bijsluiter staat kan het geen kwaad dat je de pil dubbel slikt . maar je moet wel oppassen . als je reservepillen hebt kun je die innemen . verder kan ik je als man weinig vertellen over de pil. tegenwoordig heb je ook strippen met gekleurde pillen , die aangeven hoe belangrijk ze zijn. misschien kan dit je helpen dit in de toekomst te voorkomen . en de dagen staan er ook bij . mocht je dat handig vinden kun je die gaan gebruiken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100