Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Zijn er mensen die ervaring hebben met Colex Klysma 133 ml? Hoe breng of hoe laat ik deze het makkelijkste inbrengen? Zitten er nare bijwerkingen aan?

Ik heb van de huisarts een klysma (Colex 133 ml) gekregen omdat ik allemaal harde ontlasting vast heb zitten wat ik er niet uit krijg.
Ik ben de kleine klysma tubetjes gewend zoals Microlax en Norgalax.
Maar Colex is een redelijk grote hoeveelheid vloeistof in een flesje dat je na het inbrengen helemaal leeg moet knijpen.
Omdat deze Klysma zoveel groter is als dat Microlax of Norgalax is ben ik bang dat ik me er heel erg slecht van ga voelen en daarom durf ik het niet zo goed te nemen.


- Zijn er mensen die ervaring hebben met deze klysma?
- Hoe breng ik deze het makkelijkste in? (Of ik laat hem inbrengen)
- Hoe snel werkt deze klysma?
- Zitten er vervelende bijwerkingen aan?

Omdat ik maar 1 los flesje Colex heb gekregen om uit te proberen of dit beter werkt dan de Microlax en de Norgalax zijn ze volgens mij vergeten om de bijsluiter erbij te doen, want deze zat er dus niet bij kwam ik dit weekend achter, vandaar mijn vragen. Ik hoop dat iemand mij iets meer kan vertellen over de Colex klysma.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100