Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe kom ik aan oxazepam?

In het verleden heb ik wel eens tijdelijk oxazepam gebruikt. Op dit moment ben ik met momenten weer erg angstig maar mijn arts wil me geen oxazepam oid voorschrijven. Zij vind het niet erg genoeg. Terwijl ik hetzelfde voel als toen ik ze wel kreeg. Weet iemand of ik er ook via internet aan kan komen? Ik weet dat het risicovol is maar ik weet me geen raad met de angst en paniek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Oxazepam is niet legaal te verkrijgen op het internet. De illegale webshops verkopen geen echte of niet werkende medicijnen. Als jouw dokter geen oxazepam wil geven zal hij hier ook wel reden toe zien. Wat je kan doen is naar een andere dokter gaan voor een second opinion, maar ik geef je weinig kans. Je kan je dokter natuurlijk opnieuw bezoeken waarin je beter uitlegt waar je precies last van hebt. Oxazepam kan een lichtverslavende werking en wordt daarom nooit langdurig voorgeschreven als dit niet nodig is. Mijn advies is om gewoon te luisteren naar degen die er verstand van heeft. Als het echt niet gaat zal de dokter dit inzien. Dus maandag even langs gaan, maar houd er rekening mee dat je geen voorschrift krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100