Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Iemand ervaring met afslankpillen?

Heb van etos 'slank alles in 1' gekocht. (Kunnen nog terug gebracht worden)
Het is op basis van groene thee en je moet een pil bij de maaltijd innemen. Is dit verstandig? Als je het gebruikt icm sporten en zo gezond mogelijk eten (dus niet zo min mogelijk, maar zo gezond mogelijk) helpt het dan met afvallen?

Toegevoegd na 39 minuten:
Ik ben 1.66 en 64/65 kilo. Ik woog een half jaar geleden 60 kilo en 60 was altijd mijn bovengrens. Toen heb ik een rot periode gehad en veel chocola gegeten en weinig gesport. Nu ben ik aangekomen en ik wil weer mijn eigen lichaam terug vóór de zomer! Ik sport elke week en ik eet echt best gezond. Vierboterhammen, tussendoor sultana of ontbijtkoek en soep, normaal en gevarieerd avondeten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste Marloes, ik ga er van uit dat je vraag is : Zal ik met behulp van deze bij de Etos gekochte ´slank alles in 1`pillen, zal ik met die pillen afvallen ? Als dat je vraag is, is het antwoord nee. Als je zegt : ik eet een maaltijd en neem dan zo´n pil in, dan val je nog steeds niet af. Als je vraagt in combinatie met sporten en zo gezond mogelijk eten, niet heel weinig,nee zo gezond mogelijk, helpt het dan ? is het antwoord : Ach, zonder pillen kan het ook, als je maar -Sport / beweegt / wandelt -zo gezond mogelijk eet -niet heel weinig, maar wel gezond -dan is het antwoord : Ja dan val je wel af, er van uitgaande dat je kilo´s te veel hebt nu. Advies breng die pillen terug en koop gezond eten, de juiste hoeveelheden, halfvol is beter dan vol , wit vlees en vis 2xper week is beter dan vaak rood vlees . Groente is altijd goed, eten we bijna altijd te weinig van. Koolhydraten, brood(volkoren), rijst (zilvervlies), pasta (volkoren) en let op eet vooral niet te weinig.... Houd vol en Succes ! Toegevoegd na 2 uur: Wij mogen concluderen dat je 5 kilo wilt afvallen. Geen probleem, zonder suiker in tussendoortjes (sultana en ontbijtkoek niet doen) Rauwkost en fruit als tussendoortjes Wel Doen !

Bronnen:
www.voedingscentrum.nl/wiki/schijf-van-vijf

jazeker als je goed sport en eet val je zeker af. Die pillen zullen daar weinig tot niks aan bijdragen. Losstaand van de afslankpil. Het enige effect dat groene thee kan hebben is dat je afvalstoffen sneller je lichaam verlaten, geen vet.

Ik zag vandaag een nieuwsbericht, ergens, waarin stond dat ongeveer een kwart van alle kinderen in Nederland te dik is. Het is een groot en kostbaar medische probleem, en dat blijft 't ook wel een tijdje. Als 't nou zo makkelijk was om af te vallen.. een pilletje.. dan zouden zorgverzekeraars in de rij staan om iedereen die pillen door de strot te duwen, da's immers goedkoper dan later de kosten voor hartproblemen, suiker, botproblemen etc. Louter gebaseerd op 't feit dat ik die zorgverzekeraars nog niet en mass die pillen heb zien verspreiden, zal ik van mening zijn dat die pillen gewoonweg niet werken. Er is ergens een vette directeur die hard loopt te cashcowen op mensen gewicht kwijt willen maar die geen zin hebben om daar moeite voor te doen. Tja, zo kan ik ook rijk worden. Mijn tip: water drinken, zeer veel water drinken. Kappen met frisdrank. Zoiets scheelt je al kilo's!

Het enige dat afvalt van afvalpillen is jouw portemonnee. Waarom probeer je het niet eerst met je verdere plannen: sporten en zo gezond mogelijk eten. De kans is groot dat je daar ook goed van afvalt en dan heb je geen pillen meer nodig.

Ik zou zeggen; blijf van dat spul af, en sport gewoon. Ga lekker paar keer per week met iemand hardlopen, of ga lekker naar de sportschool. Vermijd vet! ( gezonde vetten niet natuurlijk). En drink veeel water. Het is toch ook veel mooier en leuker om terug te zien wat je krijgt en waar je voor hebt gewerkt. Die pillen kunnen je misschien op een of andere manier dun maken of krijgen, maar dat betekend niet dat het goed of gezond is. Sporten is goed en gezond, als je er van leert genieten gaat het makkelijker. :) succes!

Heb je ze al teruggebracht? Ik zou het doen, behalve groene thee zit er chitosan in. (ik weet niet 100% zeker of deze informatie klopt, want dat staat op een ander forum, maar dit kan je op de verpakking zien) Dit schijnt een vetblokker te zijn. Dat is leuk als je veel slechte vetten eet, maar als je gezond eet wil je juist die goeie vetten binnen krijgen, het zijn de snelle suikers die je vermijden wil. Als het alleen groene thee is, dan is er niks mis mee, maar dan kan je nog beter groene thee gaan drinken. Die kilo's krijg je er wel af, alleen 1 keer per week sporten is aan de krappe kant, zeker als de zomer vroeg begint. (vandaag vond ik het zomer ;-) Met een setje gewichten, opdrukken en buikspier oefeningen kan je je thuis nog 1 of 2 keer per week "vermaken".

Bronnen:
http://www.slank-en-sterk.nl/voeding.php?g...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100