Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan je aankomen van zyprexa?

Ik heb gelezen dat aankomen een bijwerking is van het medicijn zyprexa, is dat zo? Komt dat dan door het tabletje zelf of doordat je er meer honger van krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

zyprexa stimuleert het hongerhormoon waardoor men meer eetlust krijgt, van het medicijn zelf kom je dus niet aan, maar doordat je meer eetlust hebt. en logischer wijs daardoor meer eet , is het mogelijk om meer aan te komen. zie links: http://www.psy.nl/meer-nieuws/nieuwsbericht/article/hongerhormoon-stimuleert-eetlust-gebruikers-zyprexa/?no_cache=1&cHash=d16975f435fde6e8a28beb45bc4b2421 informatiefolder: http://www.zyprexa.nl/Nitro/objects/zyprexa.nl/Zyprexa%20Patientenfolder.pdf bijsluiter: http://www.lilly.nl/Nitro/objects/bijsluiters/Zyprexa_tabletten__Bijsluiter.pdf

Algemeen bekend dat je van a.d aankomt,ook om dat je rustiger wordt kan je al aankomen. Het gekke is dat bijna iedereen die dit slikt klaagt dat ze dikker worden.En ja als je er aan toegeeft ga je meer eten. Maar wat nu echt de oorzaak is? vraag het is aan de dokter. misschien kan je er een licht dieet bij aanhouden, Zelf gebruik ik sertraline (is net zo iets) maar ben er niet van aangekomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100