Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Beetje vies misschien, maar ik heb een wondje in mijn neus met een korstje waar ik maar niet van af kan blijven.

Ik pulk het steeds open, dan bloedt het.. dan komt er weer een korstje en dat pulk ik weer open, etc..etc. Hoe kom ik er vanaf?? Is er een creme ofzo voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja daar is een creme voor. Een creme die de huid in de neus zacht houdt waardoor je geen echt korstje meer krijgt en dus stopt met pulken. De zalf heet Nisita en is dus speciaal voor droge neusslijmvliezen. Werkt heel goed. Kijk even op de link hieronder voor meer info over de zalf.

Bronnen:
http://www.efarma.nl/pages/iteminfo.asp?It...

NIET MEER AAN PULKEN.. plak er desnoods een pleister voor t neusgat en haal maar echinaforce zalf van dr vogel die helpt goed bij wondjes

De nagels van je "pulkhand" heel erg kort afknippen,wil ook wel eens helpen.

Gewoon wat Betdine zalf op een wattenstaafje doen en dat erop smeren

Je kan er ook een beetje vaseline op smeren dan gaat het korstje niet zo kriebelen en ga je ook niet zo snel pulken.

Heel stom gezegd, maar je moet gewoon stoppen met pulken. Het kan moeilijk zijn. Misschien een goedkopere oplossing, pleisters over je nagels plakken, dan kun je niet meer pulken, en het is niet meer zo fijn om met een pleister in je neus te zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100