Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan je de geur opruimen van de sigaret die blijft hangen in de kamer?

Hey mensen
Ik heb een vriend waar ik elkedag bij hem game Maar hij rookt in die kamer s dat schadelijk voor mij?
Ik ruik elke dag zijn geur van de sigaret op die blijft hangen (hij rookt op dat moment niet) is dit schadelijk voor mijn conditie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Absoluut. Meeroken is een belangrijke doodsoorzaak wereldwijd. Je kunt mss ergens anders gaan gamen of hem vragen de boel te ventileren voor je komt?

Toegevoegd op 20 april 2020 05:33: tekst

Je moet dan goeie witte salie wierrook halen (dus niet geparfurmeerd in saliegeur, maar met echte witte salie erin. Witte salie neutraliseert de rook echt. Heb hier zelf ook gehad met iemand die wel en niet rookte. De niet roker kon echt niet tegen de geur van de rook, het irriteerde, maar met de witte salie wierrook had hij nergens meer last van. Het maskert dus niet, het neutraliseert. Hieronder een product waarvan ik weet dat het goed is: Als er op dat moment niet gerookt wordt en er dus geen rook hangt, dan rook je ook niet mee. De geur zelf kan lang blijven hangen, zonder dat er daadwerkelijk nog schadelijke sigaretten rook hangt. Hou dat wel in de gaten, dus als hij 2 minuten voor jij de kamer in kwam wel heeft gerookt, dan hangt de rook zelf er nog. Dus even ventileren is voor jou wel zo fijn.

Toegevoegd op 20 april 2020 13:54: tekst
Bronnen:
https://www.wierookstunter.nl/nag-champa-c...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100