Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heb ik een te lage bloedsuiker?

Ik krijg steeds vaker last van soort aanvallen. Het begint me hele erge honger en daarna begin ik te trillen, krijg ik het ontzettend warm, word ik benauwd en misselijk. Als ik opsta word ik heel erg duizelig en voel ik me alsof ik flauw ga vallen. Na een uur tot 2 uur is dit weg tenzij ik eerder iets kleins eet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk is het geeuwhonger. Een bekend verschijnsel voor een aantal mensen. Geeuwhonger of hongerklop? Wat is de oorzaak en wat kun je doen? Het verschijnsel treedt op wanneer je al je reserves hebt verbruikt en er een acuut energietekort ontstaat. ’Gewone’ mensen die met deze klachten te maken hebben, wordt geadviseerd om zich op diabetes te laten onderzoeken, aangezien er een probleem met de insulinehuishouding kan zijn. GA DUS ZEKER NAAR DE HUISARTS en deze zal bloed laten prikken en waarschijnlijk een glucosetolerantietest laten doen.

Bronnen:
https://www.gezondheidenco.nl/geeuwhonger-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100