Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Lucht afvoer naar buiten, hoe en wat is het beste?

Ik heb een verplaatsbare afzuig installatie ontwikkeld, de afzuiginstallatie is verplaatsbaar door middel van, zwenkwielen. De afzuig installatie beschikt over 2 Orcon MVS 15RH ventilatoren, deze kunnen elk 520 m3/h aan lucht afzuigen.
De afzuiginstallatie staat momenteel in een werkplaats van een zeefdrukkerij, de stoffen moeten (groten deels) afgevoerd worden, maar waar naar toe?
De bedoeling is, om de lucht naar buiten af te voeren, maar wat is slimmer, naar boven of toch naar de zijkant? De ventilator blaast koude lucht uit, en zal naar verloop van tijd van sterkte afnemen aangezien het een lange afstand moet afleggen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een doorvoer in het dak is de beste oplossing. Bij een afzuiginstallatie heb je altijd te maken met afvoer van ongewenste stoffen (gassen). Die wil je niet door de achterdeur naar buiten en door de zijdeur weer naar binnen krijgen. Let op, mogelijk moet je de uitgestoten lucht eerst filteren, voordat deze naar buiten mag!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100