Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat moet je doen bij Pijn voor menstruatie en zwart bloed bij menstruatie?

Oké, het is eigenlijk een lang verhaal. Maandag had ik opeens hele erge last van mijn vrouwelijke deel. Het deed gewoon pijn bij het lopen en was geïrriteerd maar ook jeukerig. Hierdoor ben ik zelfs ziek thuis gebleven. Zelf ben ik 16 doe nog niet de pil of heb seksuele gemeenschap gehad. De pijn werd minder na een paar dagen dus dacht miss is het normaal en heeft iedereen dat af en toe. Zelf werd ik pas een week later ongesteld en komt er bijna tot geen bloed en is het zwart en ruikt het erg.... Zelf vind ik het heel akward om naar de dokter naartoe te gaan hiervoor..... Is dit normaal of?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dit is niet normaal! Ga naar de huisarts en laat het onderzoeken. Het is helemaal niet vreemd om hiervoor de dokter te bezoeken want hij is de enige die je kan vertelen wat er aan de hand is/ kan zijn én je de benodigde medicatie te verschrijven. Met dit soort klachten moet je nooit te lang blijven doorlopen.