Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb niets overdag, maar krijg al 2 avonden na elkaar misselijkheid en overgeven. Wat is dit?

Ik heb overdag nooit last van misselijkheid of overgeven en kan ook normaal eten. Al 2 dagen na mijn avondeten gebeurd hetzelfde dat ik opeens misselijk wordt en moet overgeven. Avond 1 was het maar een klein beetje, maar avond 2 was het erger. Wanneer ik ga slapen en daarna op sta, is het opeens verdwenen tot na het avondeten. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?
Ik heb al eens rondgevraagd en dit waren al antwoorden, maar weet niet of ze kloppen. Iemand dacht dat ik een virus had (dit zou eigenlijk raar zijn aangezien het alleen in de avond is en ik er voor de rest geen last van heb) en iemand anders dacht dat ik zwanger was (ik neem al ongeveer een klein jaar de pil en heb ook een vriend, maar de misselijkheid en het overgeven dat ik heb valt in de avond).

Weet jij het antwoord?

/2500

De enige die echt je kan helpen is een arts. In gevallen van gezondheid is dat eigenlijk het eerste echte antwoord. Maar je zegt iets over zwangerschap. De pil is niet 100% veilig. En niet iedereen heeft last van zijn eten in de morgen hoor. Sommige hebben dat na de middag anderen de hele dag. Een virus zou ik ook raar vinden. Maar daarom verwees ik dus naar een arts. Misschien gewoon een gevoelige maag. De afgelopen week met het warme weer zal je wel een ander eetpatroon gehad hebben. Misschien is ze daar een beetje van over haar toeren. Stress zou ook kunnen. Dat kan overal op slaan. De meeste mensen die ik ken hebben dan last van hun spieren maar waarom zou dat niet op andere lichaamsdelen ook kunnen slaan ( naargelang de persoon) Hopelijk beter je snel. Grtz

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100